SERIE A

Αταλάντα: Τέλος ο Σκρτελ τρεις εβδομάδες μετά την παρουσίασή του!

Slovakia's Martin Skrtel pauses during  a press conference at the training center in Senec, Slovakia, Tuesday, Sept. 4, 2018. Slovakia will play against Denmark in a friendly soccer game on Sept. 5. (AP Photo/ Lukas Grinaj)
Slovakia's Martin Skrtel pauses during a press conference at the training center in Senec, Slovakia, Tuesday, Sept. 4, 2018. Slovakia will play against Denmark in a friendly soccer game on Sept. 5. (AP Photo/ Lukas Grinaj) AP PHOTO/ LUKAS GRINAJ

Η περιπέτεια του Μάρτιν Σκρτελ με την Αταλάντα τελειώνει πριν καν αρχίσει, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε συμφωνία για λύση της συνεργασίας τους μόλις τρεις εβδομάδες μετά την παρουσίασή του.

Στις 9 Αυγούστου ο Μάρτιν Σκρτελ υπέγραφε συμβόλαιο με την Αταλάντα έχοντας μείνει ελεύθερος από την Φενέρμπαχτσε και δεν έκρυβε την ευχαρίστησή του για το γεγονός πως του δινόταν η ευκαιρία να πάρει μέρος στο Champions League με τη φανέλα του ιταλικού συλλόγου.

Τελικά, όχι μόνο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση δεν θα αγωνιστεί με τους "μπεργκαμάσκι" ο 34χρονος Σλοβάκος κεντρικός αμυντικός αλλά ούτε καν θα φορέσει τη φανέλα της σε κάποιο παιχνίδι, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν πως ήρθε σε συμφωνία για τη λύση του συμβολαίου του.

Το διαζύγιο θα επισημοποιηθεί εντός της ημέρας, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως ο πρώην στόπερ των Ζενίτ, Λίβερπουλ και Φενέρμπαχτσε ήταν απογοητευμένος από τη συμμετοχή του στο ματς της πρεμιέρας (δεν θα ήταν βασικός ούτε στο αποψινό ματς με την Τορίνο) και να έχει καυγά με τον προπονητή Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι.

Photo Credits: AP Photo/ Lukas Grinaj

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ