SERIE A

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Νικολάου η Έμπολι

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / ÃÊÏË ÍÉÊÏËÁÏÕ (3-1) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / ÃÊÏË ÍÉÊÏËÁÏÕ (3-1) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Νικολάου είναι και επίσημα -με δανεισμό - παίκτης της Έμπολι, που ανακοίνωσε την απόκτησή του το απόγευμα της Δευτέρας (28/1). Οι όροι της συμφωνίας μεταξύ της ιταλικής ομάδας και του Ολυμπιακού.

Στην μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού από την Serie A, η Έμπολι ενισχύθηκε στην άμυνα με τον Δημήτρη Νικολάου. Ο ιταλικός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του 21χρονου στόπερ το απόγευμα της Δευτέρας (28/1).

Ο Νικολάου πήγε στην Έμπολι με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό ως το τέλος της σεζόν και στη συμφωνία των δύο ομάδων προβλέπεται ρήτρα αγοράς του παίκτη από τους Ιταλούς, ύψους 5 εκατ. ευρώ.

Ο 21χρονος λοιπόν με έξι μήνες καθυστέρηση έκανε το βήμα στο εξωτερικό, καθώς μην ξεχνάμε ότι το περασμένο καλοκαίρι είχε φτάσει μία ανάσα από το να συνέχιζε την καριέρα του στην Ουντινέζε.

Σε επίπεδο πρώτης ομάδας, ο διεθνής στόπερ πραγματοποίησε 26 συμμετοχές (2 γκολ) με τα ερυθρόλευκα, προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού.

Photo credits: eurokinissi

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ