ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Χέρτα - Σάλκε 0-0: Απογοήτευση και οι δυο

Schalke's Daniel Caligiuri scores the opening goal during the Bundesliga soccer match between FC Schalke 04 and Fortuna Duesseldorf in Gelsenkirchen, Germany, Saturday, Nov. 9, 2019. (Bernd Thissen/dpa via AP)
Schalke's Daniel Caligiuri scores the opening goal during the Bundesliga soccer match between FC Schalke 04 and Fortuna Duesseldorf in Gelsenkirchen, Germany, Saturday, Nov. 9, 2019. (Bernd Thissen/dpa via AP) AP

Μετά από τη συντριβή στο Μόναχο η Σάλκε εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων και στο Βερολίνο, όπου αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τη Χέρτα, ντεμπούτο με τη φανέλα της οποίας έκανε ο Κρίστοφ Πιάτεκ.

Όλα μηδέν στο Olympiastadion του Βερολίνο με γηπεδούχο Χέρτα και τη φιλοξενούμενη Σάλκε να μην μπορούν να παραβιάσουν τις εστίες που υπερασπίστηκαν οι Γιάρσταϊν και Νίμπελ - αντίστοιχα - και μοιραία ν' αναδεικνύονται ισόπαλες δίχως γκολ (0-0).

Μετά από τη συντριβή στο Μόναχο με 5-0 από την Μπάγερν, οι βασιλικοί μπλε εμφανίστηκαν για ένα ακόμη ματς κατώτεροι των περιστάσεων. Έτσι πλέον είναι ορατό το ενδεχόμενο μετά το πέρας της 20ής αγωνιστικής να μείνουν εκτός ευρωπαϊκών θέσεων.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλίνσμαν από την άλλη δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα - μετά τη νίκη στο Βόλφσμπουργκ - κι έμεινε στο 0-0. Ντεμπούτο με την ομάδα της γερμανικής πρωτεύουσας έκανε ο Πολωνός επιθετικός, Κριστόφ Πιάτεκ, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Μίλαν.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ