ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Χέρτα: Παραιτήθηκε ο Κλίνσμαν

In this Saturday, Dec. 21, 2019 photo Hertha's head coach Juergen Klinsmann shouts during the German Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and Borussia Moenchengladbach in Berlin, Germany. (AP Photo/Michael Sohn)
In this Saturday, Dec. 21, 2019 photo Hertha's head coach Juergen Klinsmann shouts during the German Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and Borussia Moenchengladbach in Berlin, Germany. (AP Photo/Michael Sohn) AP

Ο Γιούργκεν Κλίνσμαν υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία εξαιτίας έλλειψης εμπιστοσύνης από την πλευρά των διοικούντων τη γερμανική ομάδα, όπως αναφέρει σε ανάρτηση στα social media.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Χέρτα αποτελεί ο Γιούργκεν Κλίνσμαν μόλις 2,5 μήνες αφότου ανέβαλε τις τύχες της γερμανικής ομάδας. Ο έμπειρος τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του, επικαλούμενος έλλειψης εμπιστοσύνης από την πλευρά των διοικούντων το σύλλογο.

"Ήμασταν σε καλό δρόμο, σε σύντομο χρονικό διάστημα, χάρη στην στήριξη πολλών ανθρώπων. Είμαστε έξι πόντους πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, παρά το γεγονός πως είχαμε πολλά και δύσκολα παιχνίδια. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος πως η Χέρτα θα καταφέρει να επιτύχει τον στόχο της και θα μείνει στην Bundesliga.

Ως προπονητής, όμως, χρειάζομαι στήριξη από τους ανθρώπους που βρίσκονται στη διοίκηση, κάτι που δεν συνέβη. Η ενότητα, η συνοχή και η συγκέντρωση είναι πολύ σημαντικά στοιχεία, ειδικά όταν μάχεσαι για την αποφυγή του υποβιβασμού. Αν τα παραπάνω δεν είναι δεδομένα, τότε δεν μπορώ να δουλέψω όπως θέλω και πρέπει", αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο 55χρονος θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Ο Κλίνσμαν κάθισε σε 10 παιχνίδια στον πάγκο της Χέρτα, μετρώντας τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, βοηθώντας τους Βερολινέζους να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη.

Photo Credits: AP Photo/Michael Sohn

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ