ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Χάαλαντ: "Έχουμε την ποιότητα να γίνουμε πρωταθλητές, αλλά δεν φτάνουν μόνο τα λόγια"

Dortmund's Erling Haaland reacts during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and 1899 Hoffenheim in Dortmund, Germany, Saturday, June 27, 2020. (Bernd Thissen/DPA via AP, Pool)
Dortmund's Erling Haaland reacts during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and 1899 Hoffenheim in Dortmund, Germany, Saturday, June 27, 2020. (Bernd Thissen/DPA via AP, Pool) AP

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ τόνισε ότι ο μεγάλος του στόχος του είναι η κατάκτηση της Bundesliga με τη φανέλα της Ντόρτμουντ, όμως η περισσότερη βελτίωση είναι απαραίτητη.

Η Ντόρτμουντ δεν κατάφερε ούτε φέτος να σπάσει την αυτοκρατορία της Μπάγερν Μονάχου, καθώς τερμάτισε στην 2η θέση της Bundesliga. Ένα από τα μεγάλα της όπλα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν ο Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο 20χρονος στράικερ φόρεσε τη φανέλα των Βεστφαλών τον Ιανουάριο και αποτέλεσε ένα από τα πιο ισχυρά όπλα της ομάδας του Φαβρ. Σε 15 εμφανίσεις στην Bundesliga βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα 13 φορές.

Ο Χάαλαντ με δηλώσεις του στην Sportbild τόνισε ότι ο μεγάλος του στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Ντόρτμουντ: "Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2024. Ο μεγάλος μου στόχος είναι να κατακτήσω πρωτάθλημα με την Ντόρτμουντ και να πανηγυρίσω με τους φιλάθλους".

Ωστόσο, τόνισε ότι η ομάδα του μπορεί να έχει την ποιότητα, αλλά τα λόγια δεν αρκούν: "Έχουμε την ποιότητα να γίνουμε πρωταθλητές, αλλά τα λόγια δεν αρκούν. Πρέπει να συνεχίσουμε την ανάπτυξη μας στο δεύτερο μισό της σεζόν και θέλουμε να είμαστε πιο πετυχημένοι την επόμενη σεζόν.

Παράλληλα, μίλησε και για την Μπάγερν Μονάχου, η οποία έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου για 8η συνεχόμενη φορά: "Η Μπάγερν ξεχωρίζει επειδή δείχνει τρομερή συνέπεια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπάγερν: Δεν υπάρχει πρόταση για τον Τιάγκο
Μπάγερν: Οι 7 παίκτες που ήθελε ο Γκουαρδιόλα και εισέπραξε "όχι" από τη διοίκηση
TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ