ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Σάλος με το "άντε γ@@ τη γιαγιά σου" του Τοντιμπό στον Χάαλαντ

Σάλος με το "άντε γ@@ τη γιαγιά σου" του Τοντιμπό στον Χάαλαντ

Άδειο γήπεδο, μικρόφωνα παντού και όμως ο Ζαν-Κλερ Τοντιμπό πίστευε ότι δεν θα άκουγε κανείς τις απρέπειές του απέναντι στον Έρλινγκ Χάαλαντ. Κινδυνεύει με τιμωρία ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Σάλκε (VIDEO).

Το ματς της Ντόρτμουντ με τη Σάλκε ήταν παράσταση για έναν ρόλο. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν με εντυπωσιακό τρόπο και με ευρεία νίκη (4-0) τη νέα εποχή στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο , ωστόσο λίγη ώρα μετά από το τέλος της αναμέτρησης ένας διάλογος ανάμεσα στον Έρλινγκ Χάαλαντ και τον Ζαν-Κλερ Τοντιμπό κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δεν τιμά σε καμία περίπτωση τον αθλητή της φιλοξενούμενης ομάδας.

Εν αναμονή εκτέλεσης ενός κόρνερ στο 23' του αγώνα, οι δύο ποδοσφαιριστές έσπρωξαν ο ένας τον άλλο στη μικρή περιοδή. Τότε ο Τοντιμπό είπε στον Χάαλαντ " άντε γ@@ τη γιαγιά σου", με τα μικρόφωνα να πιάνουν την ατάκα του καθώς το Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ ήταν άδειο και ο κόσμος δεν υπήρχε για να "πνίξει" όσα έλεγαν οι πρωταγωνιστές. Ο Τοντιμπό αγωνίζεται στη Σάλκε με τη μορφή δανεισμού από τη Μπαρτσελόνα, ενώ πλέον είναι δεδομένο ότι κινδυνεύει με τιμωρία για την απρεπή συμπεριφορά του προς τον επιθετικό της Ντόρτμουντ.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ