ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ρέτσος: Έπαιξε ξανά με την Λεβερκούζεν μετά από 11 μήνες

Leverkusen's Greek defender Panagiotis Retsos poses for a photo during the presentation of Bayer Leverkusen's squad for the upcoming first Bundesliga season at the BayArena in Leverkusen, western Germany, on July 11, 2019. (Ina Fassbender/Pool via AP)
Leverkusen's Greek defender Panagiotis Retsos poses for a photo during the presentation of Bayer Leverkusen's squad for the upcoming first Bundesliga season at the BayArena in Leverkusen, western Germany, on July 11, 2019. (Ina Fassbender/Pool via AP) INA FASSBENDER/POOL VIA AP

Ο Παναγιώτης Ρέτσος επανεμφανίστηκε με τη φανέλα της Λεβερκούζεν μετά από ολόκληρους 11 μήνες, μπαίνοντας αλλαγή στον αγώνα της Μπάγερ με την Πάντερμπορν για το Κύπελλο Γερμανίας.

Τη σεζόν 2018-19 θα θέλει σίγουρα να την ξεχάσει γρήγορα ο Παναγιώτης Ρέτσος καθώς λόγω σοβαρών τραυματισμών έμεινε ουσιαστικά νοκ-άουτ, με τη μοναδική του συμμετοχή να καταγράφεται στις 29 Νοεμβρίου 2018, κόντρα στην Λουντογκόρετς για τη φάση των ομίλων του Europa League.

Ακριβώς έντεκα μήνες μετά, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τον 21χρονο διεθνή αμυντικό να κάνει την επανεμφάνισή του με τις ασπιρίνες και να γράψει την πρώτη του φετινή συμμετοχή με την ομάδα του Πίτερ Μπος.

Αυτό έγινε στον εντός έδρας αγώνα με την Πάντερμπορν για το 2ο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να κάθεται στον πάγκο και να μπαίνει αλλαγή στο 31' αντί του τραυματία Μπέντερ για να καλύψει τη θέση του δεξιού μπακ.

Το φινάλε βρήκε μάλιστα τον Ρέτσο να συνδυάζει την επιστροφή του στα γήπεδα της Γερμανίας με την πρόκριση της Μπάγερ στον επόμενο γύρο του θεσμού, μετά την επικράτησή της με 1-0 με το γκολ του Αλάριο από το 25ο λεπτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η Λεβερκούζεν τίμησε την επέτειο του "ΟΧΙ" με τον Παναγιώτη Ρέτσο
TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ