ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γκλάντμπαχ - Ντόρτμουντ 0-1: Ασίστ Χάαλαντ, γκολ-μαγεία από Αζάρ

Dortmund's first scorer Thorgan Hazard, right, celebrates with Dortmund's second scorer Raphael Guerreiro, left, after the opening goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and VfL Wolfsburg in Dortmund, Germany, Saturday Nov. 2, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's first scorer Thorgan Hazard, right, celebrates with Dortmund's second scorer Raphael Guerreiro, left, after the opening goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and VfL Wolfsburg in Dortmund, Germany, Saturday Nov. 2, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Η Ντόρτμουντ άρχισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το εκτός έδρας ματς με την Γκλάντμπαχ, με τον Χάαλαντ να τροφοδοτεί τον Αζάρ και τον Βέλγο να χορεύει την αντίπαλη άμυνα πριν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με υπέροχο τρόπο (VIDEO).

Η Ντόρτμουντ ταξίδεψε στο "Μπορούσια Παρκ" με τον αέρα των τεσσάρων διαδοχικών νικών στο πρωτάθλημα και με τη σφοδρή επιθυμία να προσθέσει μία ακόμα στη συλλογή της για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου και άρχισε τον αγώνα της κόντρα στην Γκλάντμπαχ με ονειρεμένο τρόπο.

Συγκεκριμένα, με γκολ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο: ήταν το 8ο λεπτό, με τον Χάαλαντ να δίνει τη μπάλα στον Τοργκάν Αζάρ και τον Βέλγο φορ να αδειάζει με μία μαγική ντρίμπλα τρεις αντιπάλους μέσα στη μεγάλη περιοχή (!), για να φέρει τη μπάλα στο αριστερό του πόδι και να νικήσει με υπέροχο φαλτσαριστό πλασέ τον Ζόμερ για το κιτρινόμαυρο 1-0.

Δείτε το γκολ χάρμα-ειδέσθαι του Τοργκάν Αζάρ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Bundesliga: Στραβοπάτημα για τη Λειψία, τεσσάρα η Λεβερκούζεν
Μπουντεσλίγκα: Η Κολωνία βούλιαξε την Πάντερμπορν
TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ