ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Επιστροφή στην Άιντραχτ για τον Τραπ

Germany goalkeeper Kevin Trapp throws the ball during the international friendly soccer match between Germany and Brazil in Berlin, Germany, Tuesday, March 27, 2018. (AP Photo/Markus Schreiber)
Germany goalkeeper Kevin Trapp throws the ball during the international friendly soccer match between Germany and Brazil in Berlin, Germany, Tuesday, March 27, 2018. (AP Photo/Markus Schreiber) AP PHOTO/MARKUS SCHREIBER

Επιστροφή στο... παρελθόν για τον Κέβιν Τραπ, που επαναπατρίζεται για λογαριασμό της Άιντραχτ, με την μορφή δανεισμού από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Τραπ reloaded! Επιστροφή στα πάτρια εδάφη και την πρώην ομάδα του για τον Κέβιν Τραπ, ο οποίος από τρίτη επιλογή της Παρί, γίνεται το Νο1 της Άιντραχτ.

Όπως αναφέρουν γερμανικά μέσα ενημέρωσης, ο 28χρονος κίπερ -που είναι παροπλισμένος στους ντασμπλούχους Γαλλίας, λόγω της παρουσίας των Τζιανλουίτζι Μπουφόν και Αλφόνς Αρεολά- πρόκειται να πάρει το δρόμο του γυρισμού επί γερμανικού εδάφους, ύστερα από μία τριετία υπεράσπισης των παριζιάνικων γκολπόστ.

Ο διεθνής Γερμανός τερματοφύλακας -που έχει κληθεί τρεις φορές στα "πάντσερ"- θα κάνει το comeback στον σύλλογο της Bundesliga, όπου αγωνιζόταν για τρεις σεζόν (2012-2015), ευελπιστώντας να πραγματοποιήσει υψηλές πτήσεις με τους "αετούς" της Φρανκφούρτης.

Ενδιαφέρον για την περίπτωση του υψηλόσωμου πορτιέρε (1.89 μ.) είχε εκφράσει και η Νις, ωστόσο οι Κυπελλούχοι Γερμανίας -όπως όλα δείχνουν- θα αναδειχθούν νικητές, παραδίδοντας τα γάντια στον παλιό τους γκολκίπερ, ο οποίος θα πατήσει ξανά το χορτάρι της "Commerzbank-Arena", ρίχνοντας "άκυρο" στην ομάδα της Νίκαιας.

Photo Credits: AP Photo/Markus Schreiber

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ