ΓΑΛΛΙΑ

"Βατερλώ" με Ανρί στη Μπορντό

Belgium first assistant coach Thierry Henry gives instructions during Belgium's official training at the 2018 soccer World Cup, the day before the quarter final World Cup soccer match between Belgium and Brazil at the Guchkovo Stadium in Dedovsk, outside Moscow, Russia, Thursday, July 5, 2018. (AP Photo/Hassan Ammar)
Belgium first assistant coach Thierry Henry gives instructions during Belgium's official training at the 2018 soccer World Cup, the day before the quarter final World Cup soccer match between Belgium and Brazil at the Guchkovo Stadium in Dedovsk, outside Moscow, Russia, Thursday, July 5, 2018. (AP Photo/Hassan Ammar) AP PHOTO/HASSAN AMMAR

Η θέση στην άκρη του πάγκου της Μπορντό, που άφησε "χήρα" ο Γκουστάβο Πογέτ, δεν πρόκειται να καλυφθεί από τον Τιερί Ανρί, καθώς οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία.

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος γάμου που ματαιώνεται. Ο λόγος για την επικείμενη συνεργασία της Μπορντό με τον Τιερί Ανρί, η οποία τελικά δεν πρόκειται να πάρει σάρκα και οστά.

Τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο στο ποδόσφαιρο, εάν πρώτα δεν πέσουν οι υπογραφές. Αυτό δεν έγινε στην περίπτωση του 41χρονου Γάλλου, ο οποίος δεν θα είναι εκείνος που θα αντικαταστήσει τον Ουρουγουανό τεχνικό στην "ηλεκτρική καρέκλα" του συλλόγου της Ligue 1.

Το... μαύρο κουτί των αποτυχημένων διαπραγματεύσεων, έδειξε πως ο Ανρί δεν πείστηκε από το πλάνο του αμερικανικού επενδυτικού γκρουπ GACP, ενώ ταυτόχρονα προέκυψε και διαφορά στο οικονομικό.

Photo Credits: AP Photo/Hassan Ammar

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ