ΓΑΛΛΙΑ

"Προαγωγή" στη Μονακό για Τσαντλί

Belgium's Nacer Chadli gestures celebrating a goal during the World Cup Group H qualifying match between Estonia and Belgium at the A. Le Coq Arena in Tallinn, Estonia, Friday, June 9, 2017. (AP Photo/Marko Mumm)
Belgium's Nacer Chadli gestures celebrating a goal during the World Cup Group H qualifying match between Estonia and Belgium at the A. Le Coq Arena in Tallinn, Estonia, Friday, June 9, 2017. (AP Photo/Marko Mumm) AP PHOTO/MARKO MUMM

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Νασέρ Τσαντλί βρίσκεται η Μονακό, που φουλάρει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του διεθνούς Βέλγου εξτρέμ.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Νασέρ Τσαντλί βρίσκεται η Μονακό, που ετοιμάζεται να ποντάρει τα λεφτά της στην μετοχή του Νασέρ Τσαντλί, ώστε να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Κεϊτά Μπαλντέ.

Σύμφωνα με το ραδιοφωνικό δίκτυο "RMC", οι Μονεγάσκοι τα έχουν βρει σε όλα με τον 30χρονο άσο της Γουεστ Μπρομ, ωστόσο απομένουν ακόμα κάποιες τυπικές λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση του deal.

Όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ, η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ φέρεται διατεθειμένη να επενδύσει το ποσό των 12.000.000 €, ώστε να φέρει στο Μόντε Κάρλο τον μπαλαδόρο άσο που κατάγεται από τη Λιέγη.

Ο μουντιαλικός άσος παρέμενε "εγκλωβισμένος" στο αγγλικό κλαμπ , επιδιώκοντας να σπάσει τα δεσμά των "baggies", αφού δεν ήθελε να ακολουθήσει την ομάδα των West Midlands στην Championship, ωστόσο ο σύλλογος του Πριγκιπάτου έρχεται την κατάλληλη στιγμή για να προσφέρει ποδοσφαιρικό "καταφύγιο" στον διεθνή με τους "κόκκινους διαβόλους" winger, ο οποίος προορίζεται για διάδοχος του Κειτά Μπαλντέ , που μετακόμισε στην Ίντερ.

Photo Credits: AP Photo/Marko Mumm

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ