ΓΑΛΛΙΑ

Όχι του Ριμπερί στη Μονακό

Bayern's Franck Ribery applaudes prior to the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Eintracht Frankfurt in Munich, Germany, Saturday, May 18, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Franck Ribery applaudes prior to the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Eintracht Frankfurt in Munich, Germany, Saturday, May 18, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο 36χρονος Γάλλος ακραίος, Φρανκ Ριμπερί, αρνήθηκε πρόταση της Μονακό για να συνεχίσει την καριέρα του σύμφωνα με την Equipe.

H Μπάγερν θα είναι δεδομένα διαφορετική τη νέα σεζόν, καθώς αποχώρησαν από το ρόστερ της μετά από πολλά χρόνια οι δύο "διόσκουροι" ακραίοι της, Άριεν Ρόμπεν και Φρανκ Ριμπερί.

Κι αν ο Ολλανδός έβαλε τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον Γάλλο. Ο 36χρονος δέχθηκε πρόταση από τη Μονακό, στην οποία είναι προπονητής ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, αλλά απάντησε αρνητικά.

Ο Ριμπερί, ωστόσο, δεν έχει σκοπό να κρεμάσει τα παπούτσια του και θέλει να συνεχίσει ν' αγωνίζεται. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Equipe, η οποία αποκάλυψε την είδηση, θα ήθελε μια πιο ελκυστική προοπτική στη δύση της καριέρας του.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ