ΓΑΛΛΙΑ

Μπορντό: Αρνητικό ρεκόρ με τον Πάουλο Σόουζα στον πάγκο

Fiorentina coach Paulo Sousa gestures during the Europa League round of 32, first leg, soccer match between Borussia Moenchengladbach and ACF Fiorentina at the Borussia Park stadium in Moenchengladbach, Germany, Thursday, Feb. 16, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Fiorentina coach Paulo Sousa gestures during the Europa League round of 32, first leg, soccer match between Borussia Moenchengladbach and ACF Fiorentina at the Borussia Park stadium in Moenchengladbach, Germany, Thursday, Feb. 16, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Η Μπορντό δεν πραγματοποιεί καλό φινάλε στο γαλλικό πρωτάθλημα, μετρώντας έξι σερί ήττες με τον Πάουλο Σόουζα στον πάγκο και αυτό είναι αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της.

Σε πολύ κακό φεγγάρι βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Μπορντό, η οποία μετράει έξι συνεχόμενες ήττες στη Ligue 1 και αυτή τη στιγμή είναι στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετρώντας 38 βαθμούς.

Οι "Γιρονδίνοι" ηττήθηκαν και από τη Ρεμς με 1-0 στην έδρα τους και ο προβληματισμός εντείνεται, με τον Πάουλο Σόουζα δεδομένα να μην αισθάνεται βολικά στην άκρη του πάγκου με τέτοια αποτελέσματα.

Μάλιστα, αυτή η επίδοση είναι η χειρότερη στην ιστορία της ομάδας στην ιστορία της στο γαλλικό πρωτάθλημα και ο άλλοτε αστέρας του Παναθηναϊκού αναζητά το γιατρικό, αν και είμαστε στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου.

AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ