ΓΑΛΛΙΑ

Μονακό: Προς αποχώρηση ο Φαλκάο από το Πριγκιπάτο

Monaco forwarder Radamel Falcao reacts after he failed to score a penalty during a Group A Champions League soccer match between Atletico Madrid and Monaco at the Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Nov. 28, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Monaco forwarder Radamel Falcao reacts after he failed to score a penalty during a Group A Champions League soccer match between Atletico Madrid and Monaco at the Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Nov. 28, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Ραδαμέλ Φαλκάο ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τη Μονακό, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το "Le10Sport". Η Πόρτο και η Γαλατάσαραϊ ενδιαφέρονται για τον Κολομβιανό επιθετικό.

Αδειάζει η κλεψύδρα της παραμονής του Ραδαμέλ Φαλκάο στη Μονακό. Ο Κολομβιανός επιθετικός ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το Πριγκιπάτο, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το "Le10Sport".

Ο Φαλκάο δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του και η Μονακό δεν έχει πρόβλημα να χωρίσει τους δρόμους της μαζί του. Η Πόρτο και η Γαλατάσαραϊ ενδιαφέρονται για τον διεθνή στράικερ και μένει να δούμε αν θα επιστρέψει στο Ντραγκάο ή αν θα πάει στη γειτονική Τουρκία.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ