ΓΑΛΛΙΑ

Μαρσέιγ - Ανζέ 2-2: Δεν έφτασαν τα γκολ του Μπαλοτέλι

Marseille's Mario Balotelli celebrates after scoring his side's first goal of the game during a French League One soccer match between Olympique Marseille and Lille at the Stade Velodrome in Marseille, France, Friday, Jan. 25, 2019. (AP Photo/Claude Paris)
Marseille's Mario Balotelli celebrates after scoring his side's first goal of the game during a French League One soccer match between Olympique Marseille and Lille at the Stade Velodrome in Marseille, France, Friday, Jan. 25, 2019. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Ο Μάριο Μπαλοτέλι έβαλε την προσωπική του σφραγίδα για να αποκτήσει η Μαρσέιγ προβάδισμα δύο γκολ κόντρα στην Ανζέ όμως το φινάλε βρηκε την Ολιμπίκ να υποχρεώνεται σε εντός έδρας γκέλα μένοντας στο 2-2.

Η παρουσία του Μάριο Μπαλοτέλι στο "Βελοντρόμ" από τον Ιανουάριο μόνο με μία λέξη μπορεί να αποτυπωθεί ανάγλυφα: Αναγέννηση.

Η τελευταία απόδειξη ήρθε το απόγευμα του Σαββάτου, με τον Ιταλό επιθετικό να παίρνει προσωπικά το ματς με την Ανζέ και να σκοράρει στο 4' και στο 16' για την ομάδα του Ρούντι Γκαρσία, για να φτάσει τα 7 γκολ σε 10 αγώνες πρωταθλήματος με τη φανέλα της Ολιμπίκ.

Παρά το επιθετικό του κρεσέντο όμως ο "Super Mario" δεν ευτύχησε να το συνοδεύσει με τρίποντο, με τους Μαρσεγέζους να δέχονται δύο γκολ, και τα δύο από το σημείο του πέναλτι από τον Μανγκανί, και να πετούν δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για την τέταρτη θέση.

Στο 79' έμειναν μάλιστα και με 10 παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας στον Σαρ και στο φινάλε κινδύνευσαν να πέσουν θύμα ολικής ανατροπής και να χάσουν το ματς.

Στα αξιοσημείωτα, το γεγονός ότι ο Μπαλοτέλι έγινε ο πρώτος παίκτης της Μαρσέιγ που σκόραρε και στα πέντε πρώτα εντός έδρας παιχνίδια του στην Ligue 1) μετά τον Κροάτη Γιόζιπ Σκόμπλαρ, που πέτυχε κάτι αντίστοιχο (στα πρώτα 9 ματς εκείνος) από το 1967 μέχρι το 1969.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LIGUE 1

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 30ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 29 Μαρτίου

Ρεν - Λιόν 0-1 (86' Τεριέ)

Σάββατο 30 Μαρτίου

Μαρσέιγ - Ανζέ 2-2 (4' 16' Μπαλοτέλι / 36' πεν. 77' πεν. Μανγκανί)

Κυριακή 31 Μαρτίου

Μονακό - Καέν (15:00)

Ντιζόν - Νις

Αμιάν - Μπορντό

Ναντ - Λιλ (17:00)

Τουλούζ - Παρί Σεν Ζερμέν (21:00)

Δευτερα 1 Απριλίου

Σεντ Ετιέν - Νιμ

Photo Credits: AP Photo/Claude Paris

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ