ΓΑΛΛΙΑ

Μαρσέιγ: Ανακοίνωσε και παρουσίασε τον Μπαλοτέλι με γκάλοπ για τους οπαδούς! (VIDEO)

Μαρσέιγ: Ανακοίνωσε και παρουσίασε τον Μπαλοτέλι με γκάλοπ για τους οπαδούς! (VIDEO)

Η Μαρσέιγ ανακοίνωσε και παρουσίασε τον Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο έξι μηνών κι έγινε συμπαίκτης του Κώστα Μήτρογλου. Μάλιστα, στα social media υπήρχε γκάλοπ προς τους οπαδούς εάν συμφωνούν με την απόκτηση του Ιταλού φορ.

Στο πρόσωπο του Μάριο Μπαλοτέλι βρήκε η Μαρσέιγ την ενίσχυση που έψαχνε στην επιθετική της γραμμή. Η ομάδα της Μασσαλίας ανακοίνωσε την Τετάρτη (23/1) την απόκτηση του Μάριο Μπαλοτέλι και τον παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου.

Μάλιστα, έδωσε τη δυνατότητα στους οπαδούς της να ψηφίσουν σε γκάλοπ στα εξής ερωτήματα: "Είστε ικανοποιημένοι με την απόκτηση του Μάριο Μπαλοτέλι;" και "Πιστεύετε ότι με τον Μάριο Μπαλοτέλι, η Μαρσέιγ θα νικήσει τη Λιλ;". Φυσικά οι απαντήσεις σε αμφότερες τις ερωτήσεις ήταν συντριπτικά υπέρ του "ναι".

Ο "Super Mario" έλυσε το συμβόλαιο με τη Νις, τη φανέλα της οποίας φορούσε μέχρι πρότινος, και μετακινήθηκε ελεύθερος για έξι μήνες στους "Phocéens". Έτσι, ο Έλληνας διεθνής φορ, Κώστας Μήτρογλου, αποκτά νέο συμπαίκτη και... ανταγωνιστή στην επίθεση της γαλλικής ομάδας.

Η Μαρσέιγ είναι ο έβδομος σταθμός της καριέρας του 28χρονου Ιταλού μετά τις Λουμετζάνε, Ίντερ, Μάντσεστερ Σίτι, Μίλαν, Λίβερπουλ και Νις. Με την ομάδα της Νίκαιας αγωνίστηκε δέκα φορές στη Ligue 1 (οι εννιά εξ αυτών στο αρχικό σχήμα). Δείτε ζωντανά την παρουσίαση του Ιταλού από τη Μαρσέιγ:

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ