Απέρριψε τις προτάσεις της γαλλικής ομοσπονδίας ο Γκαρντ

Απέρριψε τις προτάσεις της γαλλικής ομοσπονδίας ο Γκαρντ

Ο Ρεμί Γκαρντ απέρριψε την θέση του προπονητή των ελπίδων της Γαλλίας αλλά και αυτή του τεχνικού διευθυντή όλων των εθνικών κλιμακίων. Τον θέλει η Νις, εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Έφτασε πολύ κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού ο Ρεμί Γκαρντ, ωστόσο η συμφωνία του με τους Πειραιώτες δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Έκτοτε οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή, τη στιγμή που ο Γάλλος τεχνικός περιμένει πρόταση από σύλλογο της Premier League.

Για την ώρα πάντως αυτό που είναι σίγουρο αφορά την άρνηση του Ρεμί Γκαρντ στις προτάσεις της γαλλικής ομοσπονδίας. Ο 51χρονος τεχνικός απάντησε αρνητικά και για την θέση του προπονητή των ελπίδων της Γαλλίας αλλά και αυτή του τεχνικού διευθυντή όλων των εθνικών κλιμακίων.

Οι συμπατριώτες του υποστηρίζουν ότι βρίσκεται στο στόχαστρο της Νις, ως βασικός υποψήφιος να αντικαταστήσει τον Λουσιάν Φαβρ εφόσον ο τελευταίος πάει στην Ντόρτμουντ ως αντί - Τούχελ.

Σύμφωνα με σενάρια από τη Γαλλία, όσο ο Γκαρντ παραμένει ελεύθερος και ο Ολυμπιακός δεν ανακοινώνει προπονητή, τότε δεν αποκλείεται να επανέλθει στο τραπέζι το ενδεχόμενο συνεργασίας τους αν και βασική επιθυμία του Γάλλου τεχνικού παραμένει να εργαστεί σε σύλλογο της Premier League.

(AP Photo/Scott Heppell)

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

8 ακραίες θεραπείες για τη φαλάκρα

Δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνουν μερικοί άνθρωποι για να μη χάσουν τα μαλλιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24