ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βίντι - ΠΑΟΚ: Ο Κρέσπο θέλει να γιορτάσει με νίκη τα 100 παιχνίδια του με τον "Δικέφαλο"

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

Ο Ισπανός αμυντικότόνισε πως ο ΠΑΟΚ πήρε το μάθημα του στον πρώτο αγώνα με τη Βίντι και πως αύριο θέλει να διορθώσει τα λάθη που έκανε.

Ο Άνχελ Κρέσπο συμπληρώνει στον αυριανό αγώνα με τη Βίντι 100 επίσημες εμφανίσεις με την φανέλα του ΠΑΟΚ και όπως είπε, εκπροσωπόντας τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου θέλει να το γιορτάσει με νίκη.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΜΠΑΚ:

Για το τι έφταιξε στο πρώτο παιχνίδι: «Δεχθήκαμε δύο γκολ από δικά μας λάθη στον πρώτο αγώνα με τη Βίντι. Θα τα διορθώσουμε σε αυτό το παιχνίδι και στόχος μας είναι να πάρουμε τη νίκη».

Για τα 100 του ματς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ: «Ναι… θέλω να γιορτάσω τα 100 μου παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ με τη νίκη. Είμαι πολύ χαρούμενος για τις 100 συμμετοχές. Δεν θέλω να σκέφτομαι κάτι περισσότερο. Θέλω να κάνω παραπάνω παιχνίδια στο μέλλον και όπως είπα θα ήθελα να συνδυαστούν αυτές οι 100 συμμετοχές με μία νίκη».

Για το ποιο ήταν το μάθημα που πήρε από το πρώτο ματς: «Ότι στο Europa League δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Όλα τα ματς είναι δύσκολα και αν δεν τα αντιμετωπίσεις όπως πρέπει θα έχεις μπροστά σου δυσκολίες.»

Για τα όσα είπε μετά τον Ατρόμητο: «Μιλάω για συγκεκριμένα κομμάτια του αγώνα, όχι για όλο το ματς. Είχαμε ευκαιρίες για να τελειώσουμε το παιχνίδι και δεν το κάναμε. Αυτό εννοώ όταν μιλάω για υπεροψία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ