EUROPA LEAGUE

Τέσσερις μαχαιρωμένοι από συμπλοκές οπαδών της Λάτσιο και της Σεβίλλης

Τέσσερις μαχαιρωμένοι από συμπλοκές οπαδών της Λάτσιο και της Σεβίλλης

Οι οπαδοί αποφάσισαν να... σφυρίξουν νωρίτερα τη σέντρα στο Λάτσιο-Σεβίλλη, με 40 άτομα να είναι πρωταγωνιστές σε αιματηρές συμπλοκές στο κέντρο της Ρώμης το βράδυ της Τετάρτης (VIDEO).

Λάτσιο και Σεβίλλη κληρώθηκαν να τεθούν αντιμέτωπες στη φάση των "32" του Europa League με φόντο ένα εισιτήριο για τη φάση των "16", ωστόσο κάποιοι αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους πολύ πριν από την πρώτη σέντρα στο "Ολίμπικο".

Συγκεκριμένα, την παραμονή του αγώνα, το βράδυ της Τετάρτης, η περιοχή Μόντι της ιταλικής πρωτεύουσας έζησε μεγάλη αναστάτωση αφού οπαδοί των δύο ομάδων ήρθαν τετ α τετ και τα έκαναν όλα γης μαδιάμ.

Το άσχημο φυσικά είναι πως δεν περιορίστηκαν μόνο σε υλικές ζημιές αφού από τις μάχες σώμα με σώμα υπήρχαν και τραυματισμοί!

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ιταλικών και των ισπανικών ΜΜΕ, τέσσερα άτομα μαχαιρώθηκαν, με δύο εξ αυτών να διακομίζονται άμεσα στο νοσοκομείο Santo Spirito και να βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε σοβαρή κατάσταση (ένας Ισπανός και ένας Άγγλος) και άλλοι δύο να είναι ελαφρά τραυματίες και να έχουν διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή τους.

Δείτε video από τα επεισόδια σε ένα από τα πιο τουριστικά μέρη της Ρώμης που βρίσκεται πολύ κοντά στο Κολοσσαίο:

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ