ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συμπλοκές μεταξύ οπαδών Μαρσέιγ και Λάτσιο με τρεις τραυματίες

Συμπλοκές μεταξύ οπαδών Μαρσέιγ και Λάτσιο με τρεις τραυματίες

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Μαρσέιγ-Λάτσιο, με οπαδούς των δύο ομάδων να πρωταγωνιστούν σε επεισόδια στη Μασσαλία και να χρειάζεται η επέμβαση της αστυνομίας (VIDEOS).

Η Μαρσέιγ του Κώστα Μήτρογλου αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης την Λάτσιο, σε ένα από τα πιο "εμπορικά" ματς της 3ης αγωνιστικής του Europa League, ωστόσο από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης και έπειτα το αγωνιστικό κομμάτι έχει περάσει σε δεύτερη σημασία.

Σε αυτό έβαλαν το χεράκι τους μία μερίδα σκληροπυρηνικών οπαδών και των δύο ομάδων, περίπου 80 από κάθε πλευρά, οι οποίοι συγκρούστηκαν στην περιοχή του παλιού λιμανιού της Μασσαλίας και ανάγκασαν την αστυνομία να επέμβει, κάνοντας χρήση δακρυγόνων για να τους διαλύσει.

"Οι Ιταλοί οπαδοί ήταν ντυμένοι στα μαύρα και αρκετοί ήταν εξοπλισμένοι με μπαστούνια και μαχαίρια", ανέφεραν στην εφημερίδα "La Provence" αυτόπτες μάρτυρες, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως δεν έγιναν συλλήψεις από πλευράς αστυνομίας και πως ο τελικός απολογισμός ήταν τρεις τραυματίες, εκ των οποίων 2 Ιταλοί.

Υπάρχει μάλιστα έντονος φόβος από την αστυνομία για νέα επεισόδια ενόψει του αποψινού αγώνα, από τη στιγμή που δύο κεφάλια χοίρων βρέθηκαν κρεμασμένα έξω από το ξενοδοχείο όπου έχουν καταλύσει οι τιφόζι των "λατσιάλι"...

Σημειώνεται πως λίγες ώρες νωρίτερα, η φίλαθλη κοινή γνώμη είχε δει ένα εντελώς διαφορετικό σκηνικό, με οργανωμένους οπαδούς μίας άλλης γαλλικής και μίας άλλης ιταλικής ομάδας (Παρί Σεν Ζερμέν και Νάπολι) να συνυπάρχουν χωρίς πρόβλημα και να τραγουδούν μαζί συνθήματα για τις ομάδες τους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ