EUROPA LEAGUE

Σάντο: "Χρειαζόμαστε χρόνο για ξεκούραση πριν τον Ολυμπιακό"

Porto's coach Nuno Espirito Santo sits on the bench during a Champions League play-offs first leg soccer match between FC Porto and AS Roma at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Aug. 17, 2016. (AP Photo/Paulo Duarte)
Porto's coach Nuno Espirito Santo sits on the bench during a Champions League play-offs first leg soccer match between FC Porto and AS Roma at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Aug. 17, 2016. (AP Photo/Paulo Duarte) AP

Ο προπονητής της Γουλβς, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, στάθηκε στην ανάγκη που έχουν οι παίκτες του να ξεκουραστούν πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό (06/08, 22.00).

Η αυλαία στην Premier League πέφτει την Κυριακή με την Γουλβς να αντιμετωπίζει την Τσέλσι σε ένα ματς στο οποίο οι "λύκοι" θέλουν μόνο νίκη για να είναι απόλυτα σίγουροι ότι θα αγωνιστούν και του χρόνου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Βέβαια, την ίδια ώρα και οι μπλε θέλουν το τρίποντο για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στο Champions League της νέας σεζόν.

Ο Νούνο Εσπίριτο μίλησε για την αναμέτρηση και αναφέρθηκε με άκρως κολακευτικά λόγια για την Τσέλσι: "Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και μια μεγάλη πρόκληση για εμάς, ενάντια σε μια πολύ καλή ομάδα. Η Τσέλσι είναι φανταστική ομάδα και ο Φρανκ Λάμπαρντ κάνει φανταστική δουλειά. Το ταλέντο και η ποιότητα που έχουν είναι εξαιρετικά. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι και να κοιτάξουμε την Τσέλσι ως μεγάλο αντίπαλο, αλλά ταυτόχρονα να παίξουμε. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι ένα καλό παιχνίδι για όλους, ειδικά για τους παίκτες. Οι παίκτες έχουν μεγάλο κίνητρο να παίξουν το τελευταίο παιχνίδι της Premier League".

Παράλληλα, ο Πορτογάλος κόουτς μίλησε και για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό (06/08, 22.00) και στάθηκε στην ανάγκη που έχουν οι παίκτες του για ξεκούραση: "Έχουμε λίγο χρόνο μετά την Κυριακή για να προετοιμάσουμε τη δεύτερη αναμέτρηση εναντίον του Ολυμπιακού. Όλοι χρειάζονται ένα διάλειμμα, χρειαζόμαστε χρόνο για ξεκούραση και ανάκαμψη με καλό τρόπο. Δεν είναι διακοπές για εμάς, θα είναι ένα μικρό διάλειμμα και πρέπει να επιστρέψουμε ξανά. Αλλά σίγουρα, όλοι χρειάζονται δύο μέρες μακριά από τις υποχρεώσεις".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ