EUROPA LEAGUE

Ολυμπιακός - Ντινάμο: Sold out 15 ημέρες πριν το ματς!

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÌÉËÁÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÌÉËÁÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για ακόμη μια φορά, το γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" θα είναι κατάμεστο σε ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ολυμπιακού, αφού όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα με την Ντινάμο Κιέβου (14/2).

Ο παροξυσμός στον κόσμο του Ολυμπιακού για ένα "μαγικό χαρτάκι" του πρώτου αγώνα με την Ντινάμο Κιέβου για τους "32" του Europa League, μεταφράζεται σε sold out και μάλιστα δύο εβδομάδες πριν τη διεξαγωγή του ματς στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς παίζει καλό ποδόσφαιρο, ενθουσιάζει τους φιλάθλους του και εκείνοι θέλουν να βρίσκονται στο πλάι των παικτών, ώστε να φτάσουν σε ένα καλό αποτέλεσμα στις 14 Φεβρουαρίου ενόψει της ρεβάνς στο Κίεβο μια εβδομάδα μετά (21/2).

Οι φίλοι του Ολυμπιακού θα δώσουν δυναμικό παρών σε ένα ακόμη ευρωπαϊκό ραντεβού, αποτελώντας τον 12ο παίκτη στη μεγάλη μάχη για πρόκριση στους "16" του θεσμού. Φέτος, ο στόχος είναι η διάκριση στο Europa και η Ντινάμο αποτελεί το πρώτο εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσουν στα νοκ άουτ οι ερυθρόλευκοι. Το γήπεδο αναμένεται "καυτό"...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της Φάσης των "32" του UEFA EUROPA LEAGUE απέναντι στην DYNAMO KYIV που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Πέμπτη 14/2/19 και ώρα 19:55, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας, ότι τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ