ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντουντελάνζ - Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα του Μαρτίνς στο Λουξεμβούργο

Ντουντελάνζ - Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα του Μαρτίνς στο Λουξεμβούργο
Φορτούνης, Μπουχαλάκης EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Ντουντελάνζ στο "Stade Josy Barthel" για την 3η αγωνιστική του Europa League. Οι εκλεκτοί του Μαρτίνς στο βασικό σχήμα των ερυθρολεύκων.

Εκτός έδρας ευρωπαϊκή αποστολή για τον Ολυμπιακό, που ταξίδεψε στο Λουξεμβούργο για να κοντραριστεί με την Ντουντελάνζ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Europa League. Σε μια αναμέτρηση που διεξάγεται στο "Stade Josy Barthel", όπου η ομάδα του Πειραιά έχει αποκλειστικό στόχο τη νίκη.

Σα, Τοροσίδης, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Φορτούνης, Ποντένσε, Ναουέλ, Γκερέρο, είναι οι έντεκα παίκτες που προτίμησε ο Πέδρο Μαρτίνς στο βασικό σχήμα των ερυθρολεύκων για το αποψινό ματς.

Δύο διλήμματα ουσιαστικά υπήρχαν στο μυαλό του Πορτογάλου τεχνικού και αυτά αφορούσαν τη μια θέση στον άξονα της μεσαίας γραμμής και το δεξί άκρο της επίθεσης. Τελικά ο Καμαρά κέρδισε την "μάχη" από τον Νάτχο και ο Ναουέλ πήρε τη φανέλα βασικού από τους Φετφατζίδη, Χριστοδουλόπουλο.

Ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει με το συνηθισμένο 4-2-3-1, με τον Σα κάτω από τα δοκάρια και τους Τοροσίδη, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρη από δεξιά προς αριστερά στην άμυνα. Μπουχαλάκης και Καμαρά επανέρχονται ως δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Φορτούνη στο κλασικό ρόλο του επιτελικού χαφ.

Ο Ποντένσε με τον Ναουέλ θα καλύψουν τα άκρα της επίθεσης, με τον Γκερέρο "μοναχικό καβαλάρη" στην γραμμή κρούσης.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ