EUROPA LEAGUE

Ντινάμο Κιέβου: Αποχωρεί ο Βίτορ Μπουένο

Vitor Bueno of Brazil's Santos celebrates his goal against Bolivia's The Strongest during a Copa Libertadores soccer match in La Paz, Bolivia, Wednesday, May 17, 2017. (AP Photo/Juan Karita)
Vitor Bueno of Brazil's Santos celebrates his goal against Bolivia's The Strongest during a Copa Libertadores soccer match in La Paz, Bolivia, Wednesday, May 17, 2017. (AP Photo/Juan Karita) AP

Ο Ολυμπιακός δεν θα συναντήσει τον 24χρονο Βραζιλιάνο μέσο, Βίτορ Μπουένο, καθώς αναμένεται να τερματιστεί ο δανεισμός του από τη Σάντος στην ουκρανική ομάδα.

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος μέσος, Βίτορ Μπουένο, δεν έχει ικανοποιήσει στο Κίεβο με τη φανέλα της Ντινάμο κι αναμένεται να επιστρέψει στη Σάντος, από την οποία παραχωρήθηκε δανεικός στην ομάδα της ουκρανικής πρωτεύουσας.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός δεν θα συναντήσει τον Νοτιοαμερικανό στις διπλές μάχες με την Ντινάμο - 14 Φεβρουαρίου το ματς στο Φάληρο, 21 του μήνα η ρεβάνς στο Κίεβο - για τους 32 του Europa League.

Ο Βίτορ Μπουένο έπαιξε σε μόλις δύο ματς στο ουκρανικό πρωτάθλημα, ένα στο Κύπελλο. Στο ρόστερ της προσεχούς αντιπάλου των "ερυθρολεύκων" υπάρχουν οι συμπατριώτες του Σίντσλεϊ και Τσε Τσε.

Photo credits: AP Photo/Juan Karita

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ