ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εuropa League: Τρομερή ανατροπή για Ραπίντ, τρίποντο πρόκρισης για Ντινάμο Κιέβου

Rapid Wien's Mert Muldur, left, celebrates with Veton Berisha after scoring his side's opening goal during a Group G Europa League soccer match between Spartak Moscow and Rapid Wien at the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Thursday, Nov. 29, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Rapid Wien's Mert Muldur, left, celebrates with Veton Berisha after scoring his side's opening goal during a Group G Europa League soccer match between Spartak Moscow and Rapid Wien at the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Thursday, Nov. 29, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP

Η Ραπίντ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στη Μόσχα όμως πέτυχε σούπερ ανατροπή στο φινάλε και έφυγε με χρυσό 2-1 κόντρα στην Σπαρτάκ. "Διπλό" πρόκρισης για Ντινάμο Κιέβου στο Καζακστάν.

Συναρπαστική εξέλιξη είχε το ματς στη Μόσχα μεταξύ της Σπαρτάκ και της Ραπίντ Βιέννης για τον 7ο όμιλο του Europa League, με τους Αυστριακούς να πανηγυρίζουν σπουδαία νίκη με ανατροπή και να διατηρούν την εκπληκτική παράδοση που τους θέλει αήττητους στη Μόσχα με απολογισμό πλέον 4 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Οι Μοσχοβίτες άνοιξαν το σκορ στο 20' με τον Ζε Λουίς, όμως "πάγωσε" το κοινό τους στο τελευταίο δεκάλεπτο, με την Ραπίντ να φέρνει τα πάνω-κάτω: αρχικά ισοφάρισε στο 80' με κεφαλιά του Μουλντούρ μετά από εκτέλεση κόρνερ ενώ στο 91' ο Σομπεσμπέργκερ βγήκε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων (ήταν σε θέση οφσάιντ που δεν υποδείχτηκε) και αφού πέρασε και τον κίπερ της Σπαρτάκ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-1 της ομάδας τους.

Στο άλλο ματς με το οποίο άρχισε η δράση για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, η Ντινάμο Κιέβου έκλεισε θέση για τους "32" του Europa League αφού επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Αστάνα με γκολ του Βέρμπιτς στο 29' και θα είναι σίγουρα μία από τις δύο πρώτες ομάδες στη βαθμολογία του 11ου ομίλου.

Photo Credits: AP Photo/Pavel Golovkin

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ