EUROPA LEAGUE

Europa League: Οριστικοποιήθηκαν οι αντίπαλοι ΑΕΚ, Άρη, Ατρομήτου

EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΤΣΕΛΣΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΤΣΕΛΣΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI

Η UEFA χώρισε σε μικρά γκρουπ τις ομάδες του Europa League. Διαβάστε κόντρα σε ποια κλαμπ ενδέχεται να παίξουν οι εκπρόσωποι της Ελλάδας σε περίπτωση πρόκρισης στα playoffs της διοργάνωσης.

Διαχωρίστηκαν όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στον 3ο προκριματικό του Europa League, γεγονός που σημαίνει ότι ΑΕΚ, Άρης και Ατρόμητος γνωρίζουν τους υποψήφιους αντιπάλους τους στα playoffs της διοργάνωσης και πλέον αναμένουν την κλήρωση της Δευτέρας (5/8, 14:30 ώρα Ελλάδας) για να κλειδώσουν τα ζευγάρια.

Ο Ατρόμητος μαζί με την Λέγκια Βαρσοβίας που είναι το ζευγάρι του στον 3ο προκριματικό τοποθετήθηκαν στο πρώτο γκρουπ των ισχυρών. Κατόπιν του διαχωρισμού που έκανε η UEFA, οι Περιστεριώτες θα συναντηθούν στα playoffs με μία εκ των ζευγαριών: Γκιμαράες ή Βέντσπιλς, Τορίνο ή Σαχτιόρ, Απόλλων Λεμεσού ή Αούστρια Βιέννης και Μίντιλαντ ή Ρέιντζερς.

Πάμε, τώρα, στην ΑΕΚ η οποία εάν περάσει την Κραϊόβα στη σειρά αγώνων που είναι προγραμματισμένη για τις 8 και 15 Αυγούστου, στις 22 και 29 Αυγούστου θα παίξει με μία εκ των Γάνδη ή ΑΕΚ Λάρνακας, Φέγενορντ ή Ντινάμο Τιφλίδας, Εσπανιόλ ή Λουκέρνη, Σπάρτα Πράγας ή Τραμπζονσπόρ.

Όσον αφορά στον Άρη, οι Θεσσαλονικείς έχουν δύσκολο έργο, αφού εάν περάσουν την Μόλντε, τότε έχουν μπροστά τους το ενδεχόμενο να συγκρουστούν με σύνολα όπως η Μπράγκα, η Άιντραχτ, η Παρτιζάν. Αναλυτικά, οι υποψήφιοι αντίπαλοι της ομάδας του Σάββα Παντελίδη είναι οι: Μπράγκα ή Μπρόντμπι, Άιντραχτ ή Βαντούζ, Μάλμε ή Ζρινίσκι Μόσταρ, Παρτίζαν ή Μαλάτιασπορ και Βικτόρια Πλζεν ή Άντβερπ.

Αναλυτικά οι λίστες:

ΑΕΚ

Γάνδη ή ΑΕΚ Λάρνακας

Φέγενορντ ή Ντινάμο Τιφλίδας

Εσπανιόλ ή Λουκέρνη

Σπάρτα Πράγας ή Τραμπζονσπόρ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Γκιμαράες ή Βέντσπιλς

Τορίνο ή Σαχτιόρ

Απόλλων Λεμεσού ή Αούστρια Βιέννης

Μίντιλαντ ή Ρέιντζερς

ΑΡΗΣ

Μπράγκα ή Μπρόντμπι

Άιντραχτ ή Βαντούζ

Μάλμε ή Ζρινίσκι Μόσταρ

Παρτίζαν ή Μαλάτιασπορ

Βικτόρια Πλζεν ή Άντβερπ

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ