EUROPA LEAGUE

Europa League: Οι υποψήφιοι αντίπαλοι για Άρη και ΟΦΗ

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η UEFA έκανε γνωστά αργά το βράδυ της Κυριακής (30/8) τα γκρουπ των ομάδων με τις οποίες θα βρεθούν τη Δευτέρα (31/8) Άρης και ΟΦΗ. Η Τότεναμ μεταξύ των υποψηφίων αντιπάλων του Άρη και η Γρανάδα μεταξύ αυτών που μπορεί να κληρωθεί ο σύλλογος της Κρήτης.

Τη Δευτέρα (31/8) το μεσημέρι θα γίνει η κλήρωση του Europa League με Άρη και ΟΦΗ να μαθαίνουν τους αντιπάλους με τους οποίους θα τεθούν αντιμέτωποι στο δεύτερο προκριματικό. Από το βράδυ της Κυριακής όμως η UEFA έκανε γνωστά τα γκρουπ που θα τοποθετηθούν οι δύο ομάδες και παράλληλα έγιναν γνωστοί και οι αντίπαλοι που θα μπουν στην κληρωτίδα.

Αρχικά ο ο ΟΦΗ θα βρίσκεται στο 4ο γκρουπ και θα κληρωθεί με μια εκ των Γρανάδα (Ισπανία), Απόλλωνα Λεμεσού (Κύπρου) και Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία).

Ενώ ο Άρης θα βρίσκεται στο 7ο γκρουπ και θα κληρωθεί με μια εκ των Τότεναμ (Αγγλία), Κοβαλίβκα (Ουκρανία), Χαποέλ Μπερσεβά (Ισραήλ).

Όπως καταλαβαίνει κανείς ο δυσκολότερος αντίπαλος που μπορεί να τεθεί στο διάβα του Άρη είναι η Τότεναμ του Ζοζέ Μουρίνιο ενώ η ομάδα που θα ήθελαν όλοι να βγει από την κληρωτίδα είναι η Κοβαλίβκα από την Ουκρανία.

Στην περίπτωση του ΟΦΗ η Γρανάδα αποτελεί το "μεγαθήριο" των αντιπάλων που μπορεί να πέσει στον ΟΦΗ ενώ η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λεμεσού ίσως είναι η ευκολότερη για τους Κρητικούς.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ