EUROPA LEAGUE

Ατρόμητος: Ο Σουτενγκρούμπερ τον σφυρίζει με τη Λέγκια

Schiedsrichter Manuel Schuettengruber, links, schickt am Samstag, 28. August 2010, im Spiel der oesterreichischen tipp3-Bundesliga SV Mattersburg gegen FC Salzburg in Mattersburg Mattersburgs Trainer Franz Lederer auf die Tribuene. (apn Photo/Hans Punz)
Schiedsrichter Manuel Schuettengruber, links, schickt am Samstag, 28. August 2010, im Spiel der oesterreichischen tipp3-Bundesliga SV Mattersburg gegen FC Salzburg in Mattersburg Mattersburgs Trainer Franz Lederer auf die Tribuene. (apn Photo/Hans Punz) APN

Τον Αυστριακό, Μανουέλ Σουτενγκρούμπερ, όρισε η UEFA για την αναμέτρηση της Λέγκια με τον Ατρόμητο την Πέμπτη (8/8) για τον τρίτο προκριματικό του Europa League και για πρώτη φορά θα βρεθεί στο δρόμο ελληνικής ομάδας.

Ο Αυστριακός, Μανουέλ Σιτενγκρούμπερ, ορίστηκε από την UEFA για την αναμέτρηση της Λέγκια Βαρσοβίας με τον Ατρόμητο την Πέμπτη (8/8) για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Δεθνής από το 2014 ο εν λόγω ρέφερι, έχει διαιτητεύσει μόλις δυο παιχνίδια σε ομίλους Europa League. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες τους, Ρόλαν Μπράτνε και Ρόμπερτ Σταϊνάχερ, με τέταρτο τον επίσης Αυστριακό, Κρίστοφερ Γκέγκερ.

apn Photo/Hans Punz

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ