ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άιντραχτ - Μαρσέιγ: Η μαγική ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Φρανκφούρτης (VIDEO)

Frankfurt fans celebrate as the teams enter the pitch during a Europa League group H soccer match between Eintracht Frankfurt and Olympique Marseille in Frankfurt, Germany, Thursday, Nov. 29, 2018. (AP Photo/Michael Probst)
Άιντραχτ, οπαδοί AP PHOTO/MICHAEL PROBST

Οι οπαδοί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης δημιούργησαν μαγική ατμόσφαιρα στην Commerzbank-Arena πριν από το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ. Δείτε τα τρομερά VIDEOS.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι οπαδοί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης ξεχωρίζουν με την απίθανη ατμόσφαιρα που δημιουργούν σε παιχνίδι της ομάδας τους, ούτε ασφαλώς η τελευταία. Κάθε φορά όμως είναι ξεχωριστό να βλέπει κανείς την... κόλαση της Commerzbank-Arena.

Πριν από την έναρξη του αγώνα με τη Μαρσέιγ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Europa League, οι υποστηρικτές της γερμανικής ομάδας έκαναν για μια ακόμη φορά τη... διαφορά.

Δείτε τα τρομερά πλάνα:





Υπενθυμίζεται ότι η Άιντραχτ επικράτησε με 4-0 των Μασσαλών. Τα δύο από τα τέσσερα τέρματα σημειώθηκαν με αυτογκόλ, αλλά αυτό του Λουίς Γκουστάβο είναι υποψήφιο για το καλύτερο της σεζόν. Η Άιντραχτ έχει κατακτήσει πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια (15 γκολ υπέρ, 4 κατά) στον όμιλό της και φυσικά έχει προκριθεί στους "32" του Europa.

AP Photo/Michael Probst

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ