EURO 2016

Προκριματικά Euro 2020: Γκάφα για Αγγλία, δέχτηκε γκολ στα 35''!

Kosovo's Valon Berisha, right, celebrates scoring his side's first goal during the Euro 2020 group A qualifying soccer match between England and Kosovo at St Mary's Stadium in Southampton, England, Tuesday, Sept. 10, 2019 . (AP Photo/Matt Dunham)
Kosovo's Valon Berisha, right, celebrates scoring his side's first goal during the Euro 2020 group A qualifying soccer match between England and Kosovo at St Mary's Stadium in Southampton, England, Tuesday, Sept. 10, 2019 . (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Η πρώτη ποδοσφαιρική κόντρα μεταξύ Αγγλίας και Κοσόβου άρχισε με εντυπωσιακό τρόπο, με τους φιλοξενούμενους να παγώνουν το "Γουέμπλεϊ" σκοράροντας στα 35 δευτερόλεπτα (VIDEOS)!

Έγκλημα και τιμωρία! Η άμυνα της Αγγλίας υπέπεσε σε παιδαριώδες λάθος πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό στην αναμέτρησή της με το Κόσοβο στο "Γουέμπλεϊ", για την 6η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020 και το πλήρωσε ακριβά.

Ο στόπερ της Έβερτον Μάικλ Κιν θέλησε να αλλάξει παιχνίδι με τον παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας Χάρι Μαγκουάιρ δίνοντας παράλληλη μπαλιά, με τον Μουρίκι να κλέβει τη μπάλα και να τροφοδοτεί τον Μπερίσα, για να εκτελέσει αυτός με τη σειρά του τον Πίκφορντ και να κάνει το 1-0 με τη συμπλήρωση μόλις 35 δευτερολέπτων αγώνα!

Ευτυχώς για τα "λιοντάρια", το προβάδισμα του Κοσόβου δεν κράτησε για πολύ, με τον Μπάρκλεϊ να εκτελεί κόρνερ στο 8' και τον Κιν να παίρνει την πρώτη κεφαλιά, για να πάρει τη δεύτερη κεφαλιά ο Στέρλινγκ και να κάνει το 1-1 από το ύψος της μικρής περιοχής.

Το εντυπωσιακό μάλιστα ήταν πως πριν συμπληρωθεί το 20λεπτο η ομάδα του Σαουθγκέιτ γύρισε τούμπα το ματς, με τον σκόρερ του γκολ της ισοφάρισης Στέρλινγκ να γίνεται δημιουργός και να βγάζει σε θέση βολής τον Κέιν, για να γράψει το 2-1 ο φορ της Τοτεναμ με σουτ μέσα από την αντίπαλη περιοχή.

Photo Credits: AP Photo/Matt Dunham

TAGS EURO 2016 EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ