EURO 2016

Μαντσίνι: "Κάναμε ένα τέλειο πρώτο ημίχρονο"

Italy coach Roberto Mancini arrives for the the UEFA Euro 2020 European soccer championship qualifying draw at the Convention Centre in Dublin, Ireland, Sunday, Dec. 2, 2018. (AP Photo/Peter Morrison)
Italy coach Roberto Mancini arrives for the the UEFA Euro 2020 European soccer championship qualifying draw at the Convention Centre in Dublin, Ireland, Sunday, Dec. 2, 2018. (AP Photo/Peter Morrison) AP PHOTO/PETER MORRISON

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του και την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της Ιταλίας απέναντι στην Εθνική μας ομάδα και το επιβλητικό 0-3 στο ΟΑΚΑ.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα της Ιταλίας με την Εθνική μας ομάδα και τη νίκη των ατζούρι με 0-3 στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς που έπεται με τη Βοσνία: "Κανείς δεν περίμενε την ήττα της Βοσνίας. Αυτό έδειξε πως η Φινλανδία έχει πολύ καλή ομάδα και το ματς της Τρίτης δεν θα είναι απλό και πρέπει να κάνουμε το παν για να νικήσουμε".

"Για την εμφάνιση των παικτών του: "Πάντοτε μπορούμε να διάλέξουμε ανάμεσα σε 6-7 παίκτες. Σημασία έχει όλοι να βοηθούν την ομάδα, όταν παίζουν. Απόψε κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και μας βοηθησε να φτάσουμε στη νίκη".

Για την καλύτερη εικόνα της ομάδας του μετά την Ουκρανία: "Αυτός είναι ο λόγος που παίζουμε καλύτερα. Οι επιθετικοί μας παίζουν καλύτερα και υπό πίεση. Η Ελλάδα είναι πολύ καλή ομάδα, μας έβαλε δύσκολα, αλλά καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε και να νικήσουμε".

Για την άνοδο του Ζορζίνιο και το άλμα του Μπαρέλα: "Ο Ζορζίνιο ήταν καλός και στη Νάπολι, αλλά τον έχει βοηθήσει και η Premier League που τα ματς παίζονται σε άλλη ταχύτητα. Υπάρχουν όμως και άλλοι παίκτες, όπως οι Μπαρέλα, Κιέζα, Μπερναρντέρσκι και Κιν που έρχονται και αυτό θα κάνει πολύ καλό στην εθνική".

Για την ενέργεια της ομάδας του και αν θα αλλάξει κάτι με τη Βοσνία: "Θα δούμε, σίγουρα κάτι θα αλλάξουμε, αλλά γνωρίζουμε ότι θα είναι το τελευταίο ματς πριν τις καλοκαιρινές διακοπές και λίγο πριν το ματς θα δούμε το τι θα αλλάξουμε σε σχέση με το αποψινό παιχνίδι".

Για την εξαιρετική στατιστική της ομάδας του: "Θα δούμε στο τέλος, θα δούμε το σύνολο. Υπάρχουν πάντα δυο ομάδες σε κάθε ματς, η δική μας και ο αντίπαλος. Απόψε πιέσαμε τον αντίπαλο, είχαμε τη μπάλα, κάναμε ευκαιρίες και η Ελλάδα προσαρμόστηκε στο δικό μας παιχνίδι".

Για το αν ζήτησε κάτι συγκεκριμένο από τους παίκτες του στην ανάπαυλα: "Κάναμε ένα τέλειο πρώτο ημίχρονο, μετά μειώσαμε ταχύτητα, αλλά το 3-0 στο πρώτο ημίχρονο ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα".

Για τη λίστα των επιλογών του για την Εθνική: "Όλοι μπορούν να γυρίσουν στην Εθνική, έχουμε έναν μεγάλο κατάλογο από παίκτες για να διαλέγουμε. Κάποιοι παίκτες ταιριάζουν σε ένα ματς και είναι πιο τυχεροί. Όσο για τον Βεράτι, βρέθηκε σε μια εξαιρετική βραδιά".

TAGS EURO 2016 EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ