Αυτές είναι οι εμφανίσεις των ομάδων στο Euro 2016

Το Euro 2016 που θα διεξαχθεί στη Γαλλία πλησιάζει και οι περισσότερες ομάδες έχουν παρουσιάσει τις εμφανίσεις που θα φορέσουν στο τουρνουά. Το Sport24.gr σας δίνει τη δυνατότητα να τις δείτε, πριν οι παίκτες πατήσουν στο γήπεδο. (φωτογραφίες)

Δυο μήνες πριν γίνει η πρώτη σέντρα στα γήπεδα της Γαλλίας όπου θα διεξαχθεί το Euro 2016, το Sport24.gr σας παρουσιάζει τις εμφανίσεις που θα φορέσουν οι 24 ομάδες κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Πολλές οι "πρωτάρες" στο τουρνουά που θα διεξαχθεί στη Γαλλία, οι οποίες θα φροντίσουν να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν μέσα στο γήπεδο. Οι εμφανίσεις που επέλεξαν οι ομάδες είναι σίγουρα ενδιαφέρουσες, μερικές εξ αυτών και εντυπωσιακές, όπως θα δείτε και εσείς.

1ος Όμιλος

Γαλλία

Η διοργανώτρια Γαλλία θα κινηθεί στα συνήθη χρώματά  της, με την εντός έδρας εμφάνιση να είναι σε απόχρωση του μπλε ενώ η εκτός άσπρη. Η λεπτομέρεια που ξεχωρίζει είναι η παρουσία της γαλλικής σημαίας στο εσωτερικό του γιακά.

Ρουμανία

Επιστροφή σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μετά το 2008 με τις εμφανίσεις της να κινούνται στα χρώματα της σημαίας, χωρίς κάποια ιδιαίτερη έκπληξη.

Αλβανία

Μια από τις "πρωτάρες" της διοργάνωσης, η Αλβανία, θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να δικαιολογήσει την παρουσία της στην τελική φάση. Οι εμφανίσεις της θα κινηθούν στα χρώματα της σημαίας της εκτός από την τρίτη που είναι άσπρη. Το σχέδιο στις εμφανίσεις θυμίζει τον δικέφαλο αετό που υπάρχει στη σημαία.

Ελβετία

Στα ερυθρόλευκα η εντός και η εκτός εμφάνιση της Ελβετίας, όπως είναι και τόσα χρόνια χωρίς κάποια ιδιαίτερη αλλαγή. Όπως πάντα ο σταυρός της σημαίας της Ελβετίας συνοδεύεται από το σήμα της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας.

2ος Όμιλος

Αγγλία

Όλα δείχνουν πως αυτές τις εμφανίσεις θα χρησιμοποιήσει στο Euro 2016 η Αγγλία, η οποία έρχεται από 10 νίκες σε ισάριθμους αγώνες στην προκριματική φάση. Άσπρη και κόκκινη η εντός και η εκτός έδρας εμφάνιση αντίστοιχα, χωρίς κάποια ιδιαίτερη έκπληξη.

Ρωσία

Τα τελευταία χρόνια η Ρωσία έχει υιοθετήσει το βυσσινί χρώμα για τις εντός έδρας εμφανίσεις της και το διατηρεί και για το Euro της Γαλλίας. Στη συγκεκριμένη εμφάνιση ξεχωρίζει η πολλαπλή παρουσία του σήματος στο παρασκήνιο, ενώ στην εκτός έδρας το ίδιο σήμα είναι σε αποχρώσεις του γκρι κατά μήκος του στήθους.

Ουαλία

Η δεύτερη, κατά σειρά, πρωτάρα της διοργάνωσης, με την Ουαλία να παίρνει την πρόκριση παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Η εντός έδρας εμφάνισή της είναι κόκκινη με άσπρες τις λωρίδες του χορηγού. ενώ η εκτός έδρας αποτελείται από δυο αποχρώσεις του γκρι με τον χορηγό να είναι σε απόχρωση του πράσινου.

Σλοβακία

Οι εμφανίσεις της Σλοβακίας κινούνται του άσπρου που κυριαρχεί στην εντός έδρας εμφάνιση και του μπλε για την εκτός έδρας. Το σχέδιο θυμίζει πολύ αυτό της σκωτσέζικης Ρέιντζερς αλλά και του Παναθηναϊκού, με μόνη διαφορά τα χρώματα.

3ος Όμιλος

Γερμανία

Η εντός έδρας εμφάνιση της Γερμανίας δεν επιφύλασσε καμία έκπληξη με το άσπρο να κυριαρχεί, ενώ οι ρίγες του χορηγού είναι μαύρες. Η εκτός έδρας, από την άλλη, συνδυάζει το γκρι με μια απόχρωση του πράσινου και ξεχωρίζει από οτιδήποτε άλλο έχουμε δει από τα "πάντσερ".

Ουκρανία

Κίτρινο και μπλε για την εντός και εκτός έδρας εμφάνιση της Ουκρανίας, χωρίς να διαφοροποιείται σε σχέση με ότι είχε τα προηγούμενα χρόνια.

Πολωνία

Καμία έκπληξη από την εθνική ομάδα της Πολωνίας καθώς οι εμφανίσεις της είναι στα χρώματα της σημαίας, το άσπρο και το κόκκινο.

Βόρειος Ιρλανδία

Το πράσινο χρώμα κυριαρχεί στις εμφανίσεις της Βορείου Ιρλανδίας, με τη μόνη διαφορά να είναι ότι η εντός έδρας βασίζεται στο άσπρο ενώ η εκτός συνδυάζει το πράσινο με το μπλε.

4ος Όμιλος

Ισπανία

Η "φούρια ρόχα" δεν έχει κάποια ιδιαίτερη διαφορά στην εντός έδρας εμφάνιση. Την έκπληξη κάνει στην εκτός έδρας, καθώς αποφάσισε να υιοθετήσει ένα σχέδιο που αποτελείται από τρίγωνα σε χρωματισμούς που κυμαίνονται από κίτρινο μέχρι κόκκινο, ενώ το κυρίως χρώμα της εμφάνισης είναι το άσπρο.

Τσεχία

Δυο αποχρώσεις του κόκκινου περιέχει η εντός έδρας εμφάνιση της Τσεχίας, αλλά η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά είναι η αναγραφή του '76, χρονιάς που κατέκτησε το πρώτο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημά της. Η δεύτερη είναι άσπρη με λευκές ρίγες στα μανίκια.

Τουρκία

Εντυπωσιακή η μαύρη φανέλα της Τουρκίας, η δεύτερη μαζί με την κλασική κόκκινη που θα χρησιμοποιήσει στην τελική φάση του Euro.

Κροατία

 

 

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Κροατίας παρουσίασε τις εμφανίσεις που θα φοράνε οι παίκτες κατά τη διάρκεια του Euro, με το κλασικό καρό σχέδιο να μην έχει αλλάξει. Η μοναδική διαφορά είναι πως το σχέδιο φαίνεται να έχει μια κλίση.

5ος Όμιλος

Βέλγιο

Οι "κόκκινοι διάβολοι", όπως είναι το ψευδώνυμο της ομάδας, δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη διαφοροποίηση στην εντός έδρας εμφάνισή τους, η οποία κυμαίνεται σε άσπρο και μαύρο με κίτρινες λεπτομέρειες, τα χρώματα της σημαίας δηλαδή. Η εκτός έδρας είναι σε μια απόχρωση του μπλε ενώ στο κέντρο δεσπόζει η παρουσία της σημαίας.

Ιταλία

Το μπλε για την εντός έδρας και το άσπρο για την εκτός είναι επιλογές που κάνει χρόνια τώρα η "squadra azzura" με τη λεπτομέρεια να κρύβεται στο εσωτερικό του γιακά, στο οποίο αναγράφεται η λέξη "tradizione" (παράδοση στα ελληνικά).

Ιρλανδία

Μια από της πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις του φετινού Euro. Πράσινο και άσπρο για την εντός έδρας και δυο αποχρώσεις του γκρι με πράσινες και άσπρες λεπτομέρειες για την εκτός. Εντυπωσιακό είναι και το logo του χορηγού στο κέντρο της εμφάνισης.

Σουηδία

Κίτρινη με μπλε λεπτομέρειες η εντός έδρας εμφάνιση της Σουηδίας, η πιο "safe" και κλασσική επιλογή. Η διαφοροποίηση είναι στην εκτός έδρας καθώς αποτελείται από σκούρα απόχρωση του μπλε με δυο οριζόντιες ρίγες σε γκρι χρώμα.

6ος Όμιλος

Πορτογαλία

Στην κλασική απόχρωση του κόκκινου φαίνεται πως θα κινηθεί η Πορτογαλία, όπως κάνει όλα τα χρόνια στην εντός έδρας εμφάνιση. Για την εκτός επιλέχθηκε το μαύρο με το κόκκινο και το πράσινο (χρώματα της σημαίας) να δεσπόζουν στο κέντρο της εμφάνισης.

Ισλανδία

Η τρίτη πρωτάρα της διοργάνωσης, στην καμπάνια της για την παρουσίαση των εμφανίσεων κάλεσε τον κόσμο να "σπάσει τον πάγο". Μπλε για την εντός και άσπρο για την εκτός έδρας εμφάνιση επιλέχθηκε με το σήμα της ομοσπονδίας να συνδυάζεται με τρεις ρίγες σε άσπρο και κόκκινο χρώμα.

Αυστρία

Σε κόκκινο χρώμα με άσπρα μανίκια είναι η εντός έδρας εμφάνιση, με την εκτός να είναι άσπρη με μαύρες λεπτομέρειες. Καμία έκπληξη στην επιλογή των χρωμάτων.

Ουγγαρία

Έχει να πάρει μέρος σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος από το μακρινό 1972. Φέτος θέλει να αποδείξει πως αποτελεί μέλος της ελίτ του ποδοσφαίρου της Γηραιάς Ηπείρου. Η εντός έδρας εμφάνιση είναι σε σκούρο κόκκινο, το οποίο αποτελεί σταθερή επιλογή των "Μαγυάρων", ενώ η εκτός έδρας είναι άσπρη με κόκκινες και πράσινες λεπτομέρειες.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Όταν συνέλαβαν τον Μανώλη Αγγελόπουλο να παίζει μπαρμπούτι

"Τι κάναμε δηλαδής; Ζάρια παίζαμε. Τι θέλατε να παίζουμε; Μπριτς και κουμ-καν";

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΒΑ ΣΕ 24 ΛΕΠΤΑ

Στη σκιά του Ντουράντ και του Ντέιβις

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ντουράντ, η επερχόμενη ανταλλαγή του Ντέιβις, η σύνταξη του Πάρκερ κι ο Μεσίνα που γύρισε στην Ευρώπη. Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας συζητούν τις εξελίξεις στο I Pod This Game.