EURO

"Ο Μπαλοτέλι υποστηρίζει Παναθηναϊκό"

"Ο Μπαλοτέλι υποστηρίζει Παναθηναϊκό"
INTIME SPORTS

Η πρώην σύντροφος του Μάριο Μπαλοτέλι, Μπέτυ Κουράκου, αποκάλυψε την ποδοσφαιρική προτίμηση του "Σούπερ Μάριο" από Ελλάδα ενώ χαρακτήρισε τον Ιταλό καλύτερο παίκτη από τον Τζιμπρίλ Σισέ. Διαβάστε αναλυτικά.

"Είναι πολύ καλό παιδί, τα media τον έχουν αδικήσει. Ευχάριστος, τσαμπουκάς, άνθρωπος με θετική ενέργεια και ωραίος τρελός.

Αυτό μου άρεσε η τρέλα του. Ταιριάζαμε σε αυτό. Του έλεγα "που θα πάμε" και μου απαντούσε "πάμε στο λούνα παρκ". Το ευχαριστιόμασταν σαν παιδιά", δήλωσε αρχικά για τον νέο "εθνικό ήρωα" των Ιταλών μετά τον ημιτελικό με τη Γερμανία, για να συνεχίσει τις αποκαλύψεις της στην εφημερίδα "Live Sport" για τον "Σούπερ Μάριο" λέγοντας:

Διαβάστε επίσης για την αγκαλιά του Μπαλοτέλι στη θετή μητέρα του μετά το ματς με τη Γερμανία, το σύνθημα των οπαδών της Μάντσεστερ Σίτι για τον "Σούπερ Μάριο" αλλά και την αποθέωση που γνώρισε από τον Βαλεντίνο Ρόσι .

"Του αρέσουν πάρα πολύ τα ταξίδια, η μουσική, η μόδα και τα ρούχα. Και σε διαβεβαιώνω ότι επειδή έχω συναντηθεί και με τον Σισέ, ο Μάριο έχει πολύ καλύτερο στιλ και γούστο από τον Τζιμπρίλ και είναι και καλύτερος παίκτης".

Το πιο "ζουμερό" κομμάτι της συνέντευξης ήρθε όμως όταν η Ελληνίδα μοντέλο αναφέρθηκε στις ποδοσφαιρικές προτιμήσεις του άσου της Μάντσεστερ Σίτι.

"Θεωρεί καλύτερο παίκτη του κόσμου τον Μέσι και εκτιμά τον Ρονάλντο, αν και δεν του αρέσει η συμπεριφορά του μέσα στο γήπεδο.

Και ασφαλώς από την Ελλάδα υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω πως, μάλλον από το Τσάμπιονς Λιγκ. Και πάντα του έκανα πλάκα, γιατί εγώ είμαι Ολυμπιακάρα"!

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ