EURO

Ντελ Μπόσκε: "Τσάμπι-Μπουσκέτς επιθετικό δίδυμο"

Spain's double-scorer Xabi Alonso reacts after winning the Euro 2012 soccer championship quarterfinal match between Spain and France in Donetsk, Ukraine, Saturday, June 23, 2012. (AP Photo/Michael Sohn)
Spain's double-scorer Xabi Alonso reacts after winning the Euro 2012 soccer championship quarterfinal match between Spain and France in Donetsk, Ukraine, Saturday, June 23, 2012. (AP Photo/Michael Sohn) AP

Ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε χαρακτήρισε πιο επιθετικούς μέσους τους Τσάμπι Αλόνσο και Μπουσκέτς, ενώ για τον... στράικερ, Φάμπρεγκας, τόνισε απλά ότι τον εμπιστεύεται και δεν χρειάζεται να δίνει εξηγήσεις

Ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τσάμπι Αλόνσο, ενώ μαζί με τον Σέρχιο Μπουσκέτς τους χαρακτήρισε περισσότερο επιθετικούς μέσους, παρά αμυντικούς.

"Η αλήθεια είναι ότι τα πήγαμε πολύ καλά, ελέγξαμε το ματς. Ο Κασίγιας ελάχιστα χρειάστηκε στο ματς, κάτι που σημαίνει πως η αμυντική μας λειτουργία ήταν εξαιρετική", τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας.

"Ο Τσάμπι Αλόνσο είναι ένας από τους παίκτες που με έχουν... σημαδέψει. Ξέρω ήδη ότι αυτός και ο Μπουσκέτς είναι ζευγάρι που ταιριάζει στον αγωνιστικό χώρο και δεν είναι ότι με έχουν βοηθήσει πολλές, αλλά πάντα έλεγα πως είναι πιο πολύ επιθετικοί μέσοι, παρά αμυντικοί. Ο Τσάμπι είναι ένας μέσος που μπορεί να αποκαλέσεις πλήρη".

Όταν ρωτήθηκε για την χρησιμοποίηση του Φάμπρεγκας ξανά ως επιθετικού, απάντησε: "Τον εμπιστεύομαι. Έχουμε τρεις καλούς επιθετικούς (Τόρες, Νεγκρέδο, Γιορέντε) που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα, αλλά δεν χρειάζεται να δώσω εξηγήσεις για τις επιλογές μου".

Τσάμπι Αλόνσο: "Τον ξέρουμε τον Ρονάλντο"

Ο σκόρερ της Ισπανίας στον προημιτελικό με την Γαλλία, Τσάμπι Αλόνσο, ήταν ενθουσιασμένος για την πρόκριση στα ημιτελικά, ενώ δεν ήθελε να πει πολλά για τον ημιτελικό με την Πορτογαλία.

Ο μέσος της Ρεάλ ανέφερε πως είναι ικανοποιημένος για τα δύο γκολ που πέτυχε, αλλά αυτό που μετρά είναι η πρόκριση, ενώ συνεχεία φυσικά ρωτήθηκε για τον συμπαίκτη του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αρκέστηκε να πει πως όλοι ξέρουν καλά τον Ρονάλντο και συνεχεία τόνισε πως πρέπει η ομάδα του να προσηλωθεί σε αυτήν και να παίξει το ίδιο καλά και ακόμη καλύτερα για να περάσει στον τελικό.

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ