EURO

Επίθεση Νασρί σε δημοσιογράφο

Επίθεση Νασρί σε δημοσιογράφο

Ο Σαμίρ Νασρί επιτέθηκε σε δημοσιογράφο στην μικτή ζώνη, ο Μπενζεμά δήλωσε πως η Γαλλία αποκλείστηκε από την καλύτερη ομάδα του κόσμου, ενώ ο Μπλαν τόνισε πως οι παίκτες του τα έδωσαν όλα

Ο Σαμίρ Νασρί επιτέθηκε σε δημοσιογράφο του γαλλικού πρακτορείου ειδήσεων στην μικτή ζώνη, αμέσως μετά τον προημιτελικό της Γαλλίας με την Ισπανία.

Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι ήταν βασικός στα 3 ματς του ομίλου, όμως έμεινε στον πάγκο κόντρα στην "Furia Roja" και ο λόγος ουσιαστικά ήταν ένα επεισόδιο με τον Αλού Ντιαρά στα αποδυτήρια μετά το ματς με την Ουκρανία.

Όταν λοιπόν ο δημοσιογράφος του ζήτησε δηλώσεις ο Νασρί αρνήθηκε και του είπε πως "ο τύπος πάντα γράφει σκατά", ενώ εν συνεχεία άρχισε να τον βρίζει και ολοκληρώνοντας του είπε... " τώρα μπορείς να γράψεις πως είμαι αγενής".

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Λοράν Μπλαν, δήλωσε πως είναι ευχαριστημένος από τους παίκτες του διότι τα έδωσαν όλα, η οποία έτρεξε και έκλεισε τους χώρους, απλά η Ισπανία κατάφερε να σκοράρει στην μοναδική της ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο.

Αν είχε μείνει το 0-0 στο πρώτο ημίχρονο θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα στο δεύτερο, εκτιμά ο Μπλαν που πρόσθεσε πως όταν χάσεις, πάντα κάτι φταίει, κάτι λείπει, αλλά δεν μπόρεσε να απαντήσει τι είναι αυτό ακριβώς.

Ο Καρίμ Μπενζεμά από την άλλη ανέφερε απλά πως η Γαλλία αποκλείστηκε από την καλύτερη ομάδα του κόσμου, αλλά τόνισε πως υπάρχει απογοήτευση, διότι ξέρουν πως μπορούσαν να αποκλείσουν τους Ισπανούς.

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ