ΑΓΓΛΙΑ

Υπογράφει στην Άστον Βίλα ο Τέρι

Chelsea's John Terry during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Chelsea at Villa Park, Birmingham, England, Saturday, March 15, 2014.  (AP Photo/Rui Vieira)
Chelsea's John Terry during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Chelsea at Villa Park, Birmingham, England, Saturday, March 15, 2014. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο 36χρονος Άγγλος κεντρικός αμυντικός, Τζον Τέρι, ετοιμάζεται για μια ακόμη εμπειρία πριν κρεμάσει τα παπούτσια του, καθώς τις προσεχείς ημέρες θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Άστον Βίλα.

Από τη στιγμή που έφυγε από την Τσέλσι, υπήρχε αρκετή σπέκουλα για το μέλλον του. Εάν, δηλαδή, θα συνέχιζε να παίζει, ή θα έβαζε τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Τελικά, ο Τζον Τέρι αποφάσισε το δεύτερο. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ τις προσεχείς ημέρες θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Άστον Βίλα, η οποία αγωνίζεται στην Championship (δεύτερη αγγλική κατηγορία).

Μάλιστα, το συμβόλαιο που θα λάβει από τη νέα του ομάδα, μόνο αμελητέο δεν είναι. Σύμφωνα με την "Telegraph" οι ετήσιες απολαβές του μέχρι πρότινος εμβληματικού αρχηγού της Τσέλσι θα υπερβαίνουν τα 3.000.000 ευρώ.

Ο 36χρονος αρχηγός από το 1998 έως και τη σεζόν που τελείωσε πριν από λίγες ημέρες φόρεσε τη φανέλα των "μπλε" του Λονδίνου, εκτός από ένα μικρό χρονικό διάστημα κατά το οποίο παραχωρήθηκε δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Photo credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ