ΑΓΓΛΙΑ

Χόντσον: Έσπασε ρεκόρ και συζητάει για νέο συμβόλαιο με την Κρίσταλ Πάλας

Crystal Palace's goalkeeper Vicente Guaita, left, and Crystal Palace's manager Roy Hodgson tap fists at the end of the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Crystal Palace at White Hart Lane stadium in London, Saturday, Sept. 14, 2019. (AP Photo/Alastair Grant)
Crystal Palace's goalkeeper Vicente Guaita, left, and Crystal Palace's manager Roy Hodgson tap fists at the end of the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Crystal Palace at White Hart Lane stadium in London, Saturday, Sept. 14, 2019. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Ο Ρόι Χόντσον έσπασε το ρεκόρ του γηραιότερου τεχνικού που κοουτσάρει ομάδα της Premier League και πλέον συζητάει το ενδεχόμενο να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Κρίσταλ Πάλας.

Η εμπειρία του Ρόι Χόντσον στους πάγκους αγγλικών (και όχι μόνο) ομάδων είναι τεράστια ενώ από τον Φεβρουάριο του 2019 μπορεί να καμαρώνει για ένα ακόμα παράσημο: το ότι έγινε σε ηλικία 72 ετών ο γηραιότερος προπονητής που βρίσκεται σε τιμόνι ομάδας της Premier League.

Ο άνθρωπος από τον οποίο πήρε το ρεκόρ είναι ο θρυλικός Μπόμπι Ρόμπσον, με τον Χόντσον, που έκλεισε τα 72 του χρόνια τον περασμένο Αύγουστο, να έχει αφήσει πίσω αυτό το ιδιαίτερο επίτευγμα και να βάζει πλώρη για ένα ακόμα, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο με την Κρίσταλ Πάλας.

Ναι μεν το συμβόλαιό του με τους αετούς της αγγλικής πρωτεύουσας λήγει το καλοκαίρι του 2020 ωστόσο έχει κερδίσει τους πάντες με τη δουλειά του τα τελευταία χρόνια και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Daily Mail", βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της Πάλας ώστε να βρουν τη χρυσή τομή για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Crystal Palace's manager Roy Hodgson gives instructions to his players during the English Premier League soccer match between Arsenal and Crystal Palace at the Emirates stadium in London, Sunday, Oct. 27, 2019. (AP Photo/Leila Coker)
Crystal Palace's manager Roy Hodgson gives instructions to his players during the English Premier League soccer match between Arsenal and Crystal Palace at the Emirates stadium in London, Sunday, Oct. 27, 2019. (AP Photo/Leila Coker) AP PHOTO/LEILA COKER

Οι στόχοι άλλωστε της Πάλας είναι μεγάλοι και δεν περιορίζονται μόνο σε καλά πλασαρίσματα, όπως διαμήνυσε ο πρόεδρος των Λονδρέζων, Στιβ Πάρις.

"Δεν ήρθα στο ποδόσφαιρο για να μοιράζω παίκτες. Η μεγαλύτερη επιτυχία για μένα είναι ο Ζαχά επειδή έχει παίξει 300 ματς με αυτό το σύλλογο.

Εάν μας δώσει κάποιος πολλά χρήματα για έναν παίκτη και κρίνουμε πως με αυτά τα χρήματα μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, τότε μόνο θα τον δώσουμε.

Δεν είμαστε εδώ για να δημιουργούμε ποδοσφαιριστές για μία κλειστή ομάδα ομάδων, την ελίτ. Είμαστε εδώ για να προσπαθούμε να κατακτούμε πράγματα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της Κρίσταλ Πάλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ