ΑΓΓΛΙΑ

Τσέλσι - Τότεναμ 2-1 (4-2 στα πέναλτι): Στον τελικό του Carabao Cup οι "μπλε"

Chelsea's David Luiz, right, celebrates after scoring the winning penalty, past Tottenham Hotspur goalkeeper Paulo Gazzaniga, left, of the second leg of the English League Cup semifinal soccer match between Chelsea and Tottenham Hotspur at Stamford Bridge stadium in London, Thursday, Jan. 24, 2019. (AP Photo/Alastair Grant)
Chelsea's David Luiz, right, celebrates after scoring the winning penalty, past Tottenham Hotspur goalkeeper Paulo Gazzaniga, left, of the second leg of the English League Cup semifinal soccer match between Chelsea and Tottenham Hotspur at Stamford Bridge stadium in London, Thursday, Jan. 24, 2019. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Η Τσέλσι νίκησε την Τότεναμ στην διαδικασία των πέναλτι και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Carabao Cup, όπου θα διεκδικήσει το τρόπαιο απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι.

Τσέλσι και Τότεναμ αναμετρήθηκαν στο "Stamford Bridge", στη ρεβάνς του ημιτελικού για το Carabao Cup, με τους Spurs να έχουν πάρει το πρώτο ματς με σκορ 1-0. Με τα εκτός έδρας γκολ να μην μετράνε στη σούμα, η νίκη των "μπλε" με σκορ 2-1 στα 90 λεπτά, έστειλε το παιχνίδι στην διαδικασία των πέναλτι.

Με τον Καντέ στο 27' και τον Αζάρ στο 38' να βάζουν το όνομα τους στον πίνακα των σκόρερ, η Τσέλσι έκλεισε προηγούμενη με σκορ πρόκρισης το ημίχρονο, την στιγμή που για την Τότεναμ οι απουσίες των Σον, Κέιν και Ντέλε Άλι έμοιαζαν αξεπέραστες στην γραμμή κρούσης.

Όμως ο Γιορέντε με το κεφάλι βρήκε στόχο στο 50', μείωσε σε 1-2 για τους "Spurs" και έδωσε νέο ενδιαφέρον στον ημιτελικό. Ωστόσο τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Atkinson στο ματς, έτσι το εισιτήριο κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι.

Έρικσεν, Γουίλιαν, Λαμέλα και Αθπιλικουέτα ευστόχησαν στα τέσσερα πρώτα πέναλτι, μέχρι που ο Ντάιερ αστόχησε στο τρίτο για τους Spurs. Ο Ζορζίνιο σκόραρε για την Τσέλσι, ο Κέπα απέκρουσε το χτύπημα του Λούκας Μόουρα και ο Νταβίντ Λουίζ έστειλε τους "μπλε" στον τελικό της 24ης Φλεβάρη, όπου θα αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Σίτι στο "Wembley".

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΤΣΕΛΣΙ (Σάρι): Κέπα, Αθπιλικουέτα, Ρίντιγκερ, Νταβίντ Λουίζ, Έμερσον, Ζορζίνιο, Μπάρκλεϊ (81' Κόβατσιτς), Καντέ, Αζάρ, Πέδρο (76' Γουίλιαν), Ζιρού.

ΤΟΤΕΝΑΜ (Ποτσετίνο): Γκαζανίγκα, Οριέ, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνχεν, Ντέιβις (33' λ.τ. Ρόουζ), Γουίνκς, Ντάιερ, Έρικσεν, Σισοκό (80' λ.τ. Σάντσες), Λαμέλα, Γιορέντε (68' Λούκας Μόουρα).

AP Photo/Alastair Grant

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ