ΑΓΓΛΙΑ

Τότεναμ: Αποκλείστηκε από ομάδα 4ης κατηγορίας Αγγλίας

Tottenham Hotspur manager Mauricio Pochettino gestures during an English League Cup soccer match between Tottenham Hotspur and Colchester United, Tuesday, Sept. 24, 2019, at JobServe Community Stadium in Colchester, England. (Joe Giddens/PA via AP)
Tottenham Hotspur manager Mauricio Pochettino gestures during an English League Cup soccer match between Tottenham Hotspur and Colchester United, Tuesday, Sept. 24, 2019, at JobServe Community Stadium in Colchester, England. (Joe Giddens/PA via AP) AP

Η Τότεναμ έπεσε θύμα έκπληξης στον τρίτο γύρο του League Cup. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League αποκλείστηκε από την Κόλτσεστερ, ομάδα 4ης κατηγορίας. Νίκες για Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ.

Η σεζόν για την Τότεναμ εξακολουθεί να μην πηγαίνει καλά. Το βράδυ της Τρίτης (24/9) οι "Σπερς" τέθηκαν αντιμέτωποι με την Κόλτσεστερ στον τρίτο γύρο του League Cup και αφού η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε στο 0-0, στη διαδικασία των πέναλτι γνώρισαν την ήττα με 4-3 και αποκλείστηκαν.

Η ομάδα του Λονδίνου, αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, έμεινε εκτός από ομάδα που συμμετέχει στη League Two (4η κατηγορία). Αυτοί που αστόχησαν από την άσπρη βούλα ήταν οι Έρικσεν και Λούκας Μόουρα (σκόραραν Άλι, Λαμέλα και Σον). Η Τότεναμ στα τελευταία λεπτά μετρά δύο ήττες, δύο ισοπαλίες και μία νίκη, ενώ τώρα επήλθε ο ταπεινωτικός αποκλεισμός.

Άξιο αναφοράς ότι η Κόλτσεστερ είχε αποκλείσει και στον προηγούμενο γύρο ομάδα της Premier League, την Κρίσταλ Πάλας. Από εκεί και πέρα, η Άρσεναλ συνέτριψε 5-0 τη Νότιγχαμ Φόρεστ, η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε νικηφόρα (0-3) από την έδρα της Πρέστον, ενώ η Λέστερ επιβλήθηκε 0-4 της Λούτον.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Γουότφορντ - Σουόνσι 2-1 (28' Ουέλμπεκ, 79' Περέιρα/34' Σούριτζ)

Κόλτσεστερ - Τότεναμ 0-0 (4-3 πέναλτι)

Πόρτσμουθ - Σαουθάμπτον 0-4 (21'-44' Ίνγκς, 77' Σοάρες, 86' Ρέντμοντ)

Πρέστον - Μάντσεστερ Σίτι 0-3 (19' Στέρλινγκ, 35' Γκάμπριελ Ζεζούς, 42' Λέντσον (αυτ))

Λούτον - Λέστερ 0-4 (34' Γκρέι, 44' Τζάστιν, 79' Τίλεμανς, 86' Ιχεανάτσο)

Άρσεναλ - Νότιχγαμ Φόρεστ 5-0 (31'-90' Μαρτινέλι, 71' Χόλντινγκ, 77' Γουίλοκ, 84' Νέλσον)

Κρόουλι - Στόουκ 1-1 (38' Φέργκιουσον/23' Βόουκς) (5-3 πέναλτι)

Σέφιλντ Γουένσντεϊ - Έβερτον 0-2 (6'-10' Κάλβερτ-Λούιν)

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ