ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο "Τάγμα της Βρετανικής Αυτοκρατορίας" Σάουθγκεϊτ και Κέιν

England's Harry Kane, left, and head coach Gareth Southgate celebrate their victory over Sweden during the quarterfinal match between Sweden and England at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena, in Samara, Russia, Saturday, July 7, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Κέιν, Σάουθγκεϊτ AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Μεγάλη τιμή για τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και τον Χάρι Κέιν, οι οποίοι συμπεριλήφθησαν στη λίστα με τα τιμώμενα πρόσωπα της Βρετανίας για τη χρονιά που φεύγει.

Κάθε χρόνο στη Βρετανία βραβεύονται και τιμώνται άνθρωποι που πέτυχαν κάτι σπουδαίο. Στην εφετινή λίστα, που στο Νησί αποκαλείται ως "New Year Honours" συμπεριλήφθησαν ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και ο Χάρι Κέιν.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ βραβεύει τον ομοσπονδιακό προπονητή της εθνικής Αγγλίας, δίνοντάς του τον τίτλο OBE (Officer of the Most Excellent Order of the British Empire), δηλαδή "Αξιωματικός του πιο εξαιρέτου τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας".

Στον επιθετικό της Τότεναμ και αρχηγό της εθνικής Αγγλίας απονεμήθηκε ο τίτλος MBE (Member of the Most Excellent Order of the British Empire), δηλαδή "Μέλος του πιο εξαιρέτου τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας".

Ο Σάουθγκεϊτ οδήγησε την Αγγλία μέχρι τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, όπου επήλθε ο αποκλεισμός από την Κροατία. Ο Κέιν σημείωσε έξι γκολ στο Μουντιάλ και κατέκτησε το "Χρυσό Παπούτσι" στη διοργάνωση της Ρωσίας. Αμφότεροι συμπεριλήφθησαν στη λίστα για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν στον αθλητισμό της χώρας.

AP Photo/Frank Augstein

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ