ΑΓΓΛΙΑ

Στην Αγγλία για τη Γουέστ Μπρομ ο Κροβίνοβιτς

Στην Αγγλία για τη Γουέστ Μπρομ ο Κροβίνοβιτς

Στην Αγγλία βρίσκεται για να υπογράψει με τη Γουέστ Μπρομ ως δανεικός από την Μπενφίκα ο 24χρονος Κροάτης μέσος, Φίλιπ Κροβίνοβιτς, ο οποίος απασχόλησε έντονα την ΑΕΚ.

Στις 20 Ιουνίου όλα έδειχναν ότι ο Φίλιπ Κροβίνοβιτς θα συνέχιζε την καριέρα του στην Γκιμαράες ως δανεικός από την Μπενφίκα. Τελικά, όμως, φαίνεται ότι θα βρεθεί στην Αγγλία.

Κι όχι στη Νόριτς όπως αρχικά έμοιαζε ως το επικρατέστερο ενδεχόμενο. Ο 24χρονος Κροάτης μέσος θα φορά τη φανέλα της Γουέστ Μπρομ την επόμενη σεζόν και θ' αγωνίζεται στην Championship (δεύτερη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος).

Ήδη ο Κροβίνοβιτς, ο οποίος απασχόλησε έντονα την ΑΕΚ, βρίσκεται στην Αγγλία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και ν' ανακοινωθεί. Ο Κροάτης έκανε το ξεπέταγμά του στη Ρίο Αβε (26 ματς, 5 γκολ, 3 ασίστ), τη σεζόν 2016-17, σε ηλικία 22 ετών, μία χρονιά δηλαδή πριν από το πέρασμα του Μιγκέλ Καρντόσο από την πορτογαλική ομάδα.

Στη συνέχεια τον αγόρασε η Μπενφίκα, όπου σε δύο σεζόν, έπαιξε 28 ματς, σκοράροντας δύο φορές και γενικότερα ψάχνοντας το ρόλο του στην ομάδα, τον οποίο δεν βρήκε ποτέ.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ