ΑΓΓΛΙΑ

Σαουθάμπτον: οι παίκτες δωρίζουν ημερομίσθιο μετά το διασυρμό από την Λέστερ

Southampton's Danny Ings, second from left, celebrates with teammates after scoring his side's first goal during an English League Cup soccer match between at Southampton and Portsmouth at Fratton Park, Tuesday, Sept. 24, 2019, Portsmouth, England. (Andrew Matthews/PA via AP)
Southampton's Danny Ings, second from left, celebrates with teammates after scoring his side's first goal during an English League Cup soccer match between at Southampton and Portsmouth at Fratton Park, Tuesday, Sept. 24, 2019, Portsmouth, England. (Andrew Matthews/PA via AP) ANDREW MATTHEWS/PA VIA AP

Το ατιμωτικό 0-9 από την Λέστερ άνοιξε πληγές στην Σαουθάμπτον και η διοίκηση θέλησε να τις επουλώσει μέσω μίας δωρεάς των παικτών και του προπονητή σε ίδρυμα που βοηθάει νεαρά παιδιά.

Η Παρασκευής που μας πέρασε (25/10) ήταν μία από τις άσχημες ημέρες στην ιστορία της Σαουθάμπτον, με τους αγίους όχι απλά να χάνουν αλλά να ισοπεδώνονται μέσα στο σπίτι τους από την Λέστερ και το φινάλε της αναμέτρησης στο "Σεντ Μέρις" να τους βρίσκει να αποχωρούν από το γήπεδο με κεφάλια μέχρι το έδαφος έχοντας δεχτεί 9 τέρματα.

Το 0-9 πέρασε μάλιστα στην ιστορία ως η μεγαλύτερη εκτός έδρας επιτυχία για κάποια ομάδα στα 131 χρόνια ζωής του αγγλικού ποδοσφαίρου, με τους παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς να γνωρίζουν την αποθέωση από το κοινό των αλεπούδων και εκείνους του Χάσενχουλτ να ζητούν δημόσια συγγνώμη για το αποτέλεσμα και την εμφάνισή τους.

Ωστόσο, η διοίκηση των αγίων δεν αρκέστηκε στη συγγνώμη και στις απολογίες αλλά έψαξε έναν διαφορετικό τρόπο για να εξιλεωθούν ως έναν βαθμό οι παίκτες και τον βρήκε.

Leicester's Ayoze Perez, left, celebrates with Leicester's Jamie Vardy after scoring his side's sixth goal during the English Premier League soccer match between Southampton and Leicester City at St Mary's stadium in Southampton, England Friday, Oct., 25, 2019. (AP Photo/Alastair Grant)
Leicester's Ayoze Perez, left, celebrates with Leicester's Jamie Vardy after scoring his side's sixth goal during the English Premier League soccer match between Southampton and Leicester City at St Mary's stadium in Southampton, England Friday, Oct., 25, 2019. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Αυτός θα είναι να προσφέρουν, παίκτες και τεχνικο επιτελείο, τους μισθούς μίας ημέρας στο Saints Foundation, φιλανθρωπική οργάνωση που εργάζεται με παιδιά, νέους και εφήβους που ζουν στην περιοχή του Σαουθάμπτον και αντιμετωπίζουν προβλήματα, για να βελτιώσουν τις συνθήκες ζωής τους.

Αυτό το ανακοίνωσε επίσημα η Σαουθάμπτον μέσω της ιστοσελίδας τους ενώ όσον αφορά στους παίκτες καλούνται από εδώ και πέρα να ανέβουν γολγοθά, αφού μετά το 0-9 από την Λέστερ θα αντιμετωπίσουν δύο φορές μέσα σε λίγες ημέρες την Μάντσεστερ Σίτι: πρώτα για το Λιγκ Καπ (29/10) και έπειτα για το πρωτάθλημα (2/11).

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ