ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Σίτι 1-3: Επιτέλους νίκη για τον Γκουαρντιόλα

Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Σίτι 1-3: Επιτέλους νίκη για τον Γκουαρντιόλα

Η Μάντσεστερ Σίτι προηγήθηκε και κατάφερε να νικήσει την Σαουθάμπτον με 3-1. Με Πάλας και Λέστερ, οι "Πολίτες" είχαν σκοράρει πρώτοι, αλλά οι αντίπαλοι μπόρεσαν και πήραν "τρίποντα" με ανατροπές (VIDEO).

Δύο ήττες συνεχόμενες μετρούσε στην Premier League η Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στις Κρίσταλ Πάλας (3-2) και Λέστερ (2-1) και μάλιστα αμφότερες με ανατροπή.

Στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Σαουθάμπτον, οι "Πολίτες" απέφυγαν τις παγίδες, προηγήθηκαν και νίκησαν στο τέλος με 3-1, παίρνοντας ένα πολύ σημαντικό "τρίποντο" τέσσερις ημέρες πριν από το ντέρμπι με την Λίβερπουλ.

Με το "διπλό" στο γήπεδο των "Αγίων", η δεύτερη πλέον Σίτι (σ.σ. ξεπέρασε την Τότεναμ), θα υποδεχθεί στην έδρα της τους αήττητους "Reds" (3/12, 22:00), όντας επτά βαθμούς πίσω τους.

Όσον αφορά το αποψινό παιχνίδι, η Σίτι πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Νταβίντ Σίλβα στο 10', ισοφαρίστηκε σε 1-1 από τον Χόιμπγιερκ στο 37', αλλά κατάφερε να "κλειδώσει" τη νίκη πριν βγει το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο.

Συγκεκριμένα, ο Γουόρντ - Πρόουζ παραβίασε την εστία της ομάδας του στο 45', ενώ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αγκουέρο έκανε τρία τα γκολ της ομάδας του με κεφαλιά.

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: ΜακΚάρθι, Στέφενς, Μπέντναρεκ, Τάργκετ, Ρομέου (59' Βαλέρο), Λεμινά (46' Ρέντμοντ), Χόιμπιεργκ, Ελιουνούσι, Γουόρντ-Πράουζ, Ράμσεϊ, Όστιν.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Κομπανί, Ντανίλο, Λαπόρτ, Σίλβα, Φερναντίνιο (86' Γουόκερ), Μαχρέζ (83' Σανέ), Ζιντσένκο, Μπερνάρντο Σίλβα, Αγκουέρο (73' Ζεζούς), Στέρλινγκ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΑ HIGHLIGHTS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ