ΑΓΓΛΙΑ

Ο στόπερ Έβανς ισοφάρισε στο 95' και έπιασε πέναλτι στο 99' στο Τσέστερφιλντ - Έμπσφιλντ 3-3!

Ο στόπερ Έβανς ισοφάρισε στο 95' και έπιασε πέναλτι στο 99' στο Τσέστερφιλντ - Έμπσφιλντ 3-3!

Μια ιστορία που θα διηγείται ως τα βαθιά του γεράματα έγραψε ο Γουίλ Έβανς στο Proact Stadium, όταν στο 95' ισοφάρισε και στο 99' έπιασε πέναλτι, στο Τσέστερφιλντ - Έμπσφιλντ 3-3! (video)

Μπορεί να σου συμβεί παίζοντας Football Manager. Και να φύγουν πληκτρολόγια στον τοίχο, "ποντίκια" να γίνουν... ελικοπτεράκια, ακόμη και οθόνες να... σβήσουν για πάντα, φτάνοντας στα σκουπίδια μαύρες και ραγισμένες.

Στην πραγματικότητα σπάνια θα το συναντήσεις. Και όταν γίνει αυτό πρέπει να το δεις και να το ξαναδείς για να βεβαιωθείς πως δεν είναι φάρσα.

Το απόγευμα του Σαββάτου (5/1) η Τσέστερφιλντ υποδέχθηκε την Έμπσφιλντ στο Proact Stadium, για την 29η αγωνιστική της National League (της πάλαι πότε Conference για τους μυημένους Footballmanagerικούς) και με το πέρας του πρώτου 45λεπτου η αναμέτρηση φάνταζε ως περίπατος για τους φιλοξενούμενους.

Δύο γκολ του Τσικ (21' πεν., 40') και ένα ακόμη του Μπάγκασαν (45'), έδωσαν προβάδισμα με σκορ 3-0 στην Έμπσφιλντ με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο το δεύτερο μέρος αποδείχθηκε μια πολύ διαφορετική ιστορία. Το ΕΠΙΚΟ τέλος της οποίας υπέγραψε ο στόπερ των γηπεδούχων, Γουίλ Έβανς.

Με γκολ του Ντέντον στο 64' η Τσέστερφιλντ μείωσε σε 1-3, πριν σκοράρει ο Φόρτσουν στο 83' το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων, δίνοντας χαρακτήρα θρίλερ στο ματς. Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Έβανς ισοφάρισε σε 3-3, ωστόσο δύο λεπτά αργότερα ο γκολκίπερ Μπέρτον υπέπεσε σε πέναλτι, αποβλήθηκε και ο Τσικ έστησε τη μπάλα στην άσπρη βούλα, έτοιμος να κάνει χατ-τρικ και να δώσει τη νίκη στην Έμπσφιλντ.

Λογάριαζε όμως δίχως τον Έβανς. Ο στόπερ της Τσέστερφιλντ πήρε τα γάντια του Μπέρτον, έκατσε κάτω από την εστία και ετοιμάστηκε για την μονομαχία με τον Τσικ.

Το χτύπημα του επιθετικού της Έμπσφιλντ ήταν ψηλά στην δεξιά γωνία, αλλά ο Έβανς έπεσε σωστά, απομάκρυνε τη μπάλα και χάρισε στην ομάδα του μια πολύτιμη ισοπαλία, μέσα σε έξαλλα πανηγύρια. Παράλληλα έγραψε μια απίθανη ποδοσφαιρική ιστορία, την οποία και μπορείτε να παρακολουθήσετε στο video που ακολουθεί:

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ