ΑΓΓΛΙΑ

Ο Μάρκο Σίλβα άκουσε σύνθημα-πικάρισμα στην έδρα της Γουότφορντ

Everton manager Marco Silva instructs his players during the English Premier League soccer match between Manchester City and Everton at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Dec. 15, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Everton manager Marco Silva instructs his players during the English Premier League soccer match between Manchester City and Everton at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Dec. 15, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Οι οπαδοί της Γουότφορντ ενθουσιάστηκαν από τη νίκη της ομάδας τους κόντρα στην Έβερτον και έδειξαν πως δεν ξεχνούν τον τρόπο με τον οποίο ο Μάρκο Σίλβα άφησε την ομάδα τους (VIDEO).

Ο Μάρκο Σίλβα έκανε αρκετά καλή δουλειά στην Γουότφορντ και απέκτησε πολλές συμπάθειες στο κοινό της όμως η επιλογή του να μπει στον πειρασμό να συζητήσει με άνθρωπους της Έβερτον και λίγο αργότερα να μετακομίσει στο Λίβερπουλ τον έκανε persona non grata.

Όχι μόνο για τη διοίκηση των "σφηκών" αλλά και για τους οπαδούς της, που περίμεναν να πάρουν τη ρεβάνς τους κάποια στιγμή και αυτή τελικά ήρθε το απόγευμα του Σαββάτου (9/2).

Τότε, η Γουότφορντ του Χάβι Γκράθια (βασικός ο Χοσέ Χολέμπας) επιβλήθηκε 1-0 της Έβερτον του Μάρκο Σίλβα και το κοινό των γηπεδούχων "κάρφωσε" τον άλλοτε τεχνικό του Ολυμπιακού φωνάζοντας το εξής σύνθημα: "Javi Gracia is better than you" (Ο Χάβι Γκράθια είναι καλύτερος από σένα").

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ