ΑΓΓΛΙΑ

Μπερμπάτοφ: "Με κάνει να αισθάνομαι σαν σκ@@@ η κατάσταση στην Γιουνάιτεντ"

Manchester players celebrate their side's first goal during the Europa League group L soccer match between Partizan Belgrade and Manchester United at the Partizan stadium in Belgrade, Serbia, Thursday, Oct. 24, 2019. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Manchester players celebrate their side's first goal during the Europa League group L soccer match between Partizan Belgrade and Manchester United at the Partizan stadium in Belgrade, Serbia, Thursday, Oct. 24, 2019. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ εξέφρασε την απογοήτευσή του για την ελεύθερη πτώση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την αποχώρηση του Άλεξ Φέργκιουσον από τον πάγκο και παραδέχτηκε πως αντέχει να κοιτάζει πλέον τη βαθμολογία της Premier League.

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έκανε καλό παιχνίδι για τα φετινά δεδομένα της κόντρα στην Λίβερπουλ (1-1) λίγο πριν τη διακοπή των πρωταθλημάτων για τα ματς των εθνικών ομάδων, όμως αυτό δεν την βοήθησε να βελτιώσει την κατάσταση στη βαθμολογία: το αποτέλεσμα είναι να πέσει στην 14η θέση της βαθμολογίας μετά από 9 ματς και να βλέπει τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ να είναι τώρα στους 15 πόντους.

Για τους περισσότερους η πτώση των κόκκινων διαβόλων είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη φυγή του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον από τον πάγκο και αυτήν ακριβώς την άποψη συμμερίζεται ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, με τον Βούλγαρο πρώην επιθετικό να παραδέχεται πως είναι σκληρό πια για εκείνον να κοιτάζε τη βαθμολογία και βλέπει την Γιουνάιτεντ τόσο χαμηλά.

"Όλοι ξέρουμε που βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο βαθμολογικό πίνακα αυτή τη στιγμή και πιστέψετε με, ουδείς θέλει να βρίσκονται εκεί. Με κάνει να αισθάνομαι σαν σκ@@@, δεν είναι καλός και δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που θέλει να κοιτάζει τη βαθμολογία.

Όταν βλέπεις την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο και κοιτάζεις τη βαθμολογία,σε πιάνει τρέλα καθώς σκέφτεσαι πως έφτασαν σε τέτοια μεταμόρφωση", τόνισε σε συνέντευξή του ο Μπερμπάτοφ, και πρόσθεσε:

Fulham's Dimitar Berbatov, right, celebrates his penalty goal against Aston Villa during their English Premier League soccer match at Craven Cottage, London, Sunday, Dec. 8, 2013. (AP Photo/Sang Tan)
Fulham's Dimitar Berbatov, right, celebrates his penalty goal against Aston Villa during their English Premier League soccer match at Craven Cottage, London, Sunday, Dec. 8, 2013. (AP Photo/Sang Tan) AP PHOTO/SANG TAN

"Οι παίκτες θα ξέρουν σε ποια βαθμολογική θέση είναι αλλά δεν τους συμβολεύω να κοιτάξουν τη βαθμολογία γιατί δε νομίζω να κάνει καλό στην ψυχολογία τους. Από την άλλη πλευρά μπορείς να πεις "Πάμε παιδιά, κοιτάξτε πού είστε, αξίζουμε να βρίσκουμε εδώ;

Ίσως με κάποιες εμφανίσεις που έκαναν, να έδειξαν πως να αξίζουν να βρίσκονται εδώ ειδικά αν συνεχίσουν έτσι. Ωστόσο, αν παίζουν σε όλα τα ματς όπως έκαναν με την Λίβερπουλ, βγάζοντας επιθετικότητα, τα πράγματα θα βελτιωθούν.

Το έχω πει και στο παρελθόν, δεν είναι πολύ αργά για να το γυρίσουν. Εντάξει, ας μην κοιτάζει την πρώτη θεση, όμως η 4η θέση δεν είναι μακριά και μπορεί να φτάσει εκεί αν πάρει σερί τρίποντα, αρχής γενομένης από αυτό το Σαββατοκύριακό κόντρα στην Νόριτς", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται πως η ομάδα του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ τρέχει ένα σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη στη φετινή Premier League (ήττα με 2-0 από Γουέστ Χαμ, 1-1 με Άρσεναλ, ήττα με 1-0 από Νιούκαστλ, 1-1 με Λίβερπουλ), το οποίο φιλοδοξεί να σπάσει το απόγευμα της Κυριακής στο "Carrow Road" όπου φιλοξενείται από την 19η της βαθμολογίας, Νόριτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ