ΑΓΓΛΙΑ

Κουτίνιο: Οδεύει προς Έβερτον μέσω νέου δανεισμού

Bayern's Philippe Coutinho celebrates after scoring his sides third goal during the Champions League group B soccer match between Bayern Munich and Tottenham Hotspur at the Allianz Arena stadium, in Munich, Wednesday, Dec. 11, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Philippe Coutinho celebrates after scoring his sides third goal during the Champions League group B soccer match between Bayern Munich and Tottenham Hotspur at the Allianz Arena stadium, in Munich, Wednesday, Dec. 11, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Η Μπάγερν δεν σκοπεύει να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Κουτίνιο και η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να συμφωνήσει με την Έβερτον για νέο δανεισμό του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού.

Η Μπάγερν απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι ως δανεικό από την Μπαρτσελόνα τον Φιλίπε Κουτίνιο όμως ο Βραζιλιάνος δεν έπεισε τους Βαυαρούς πως αξίζουν να δώσουν 107.000.000 λίρες για να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του και οι Καταλανοί είναι ήδη στο τρέξιμο για τη νέα ομάδα του Βραζιλιάνου.

Στο παιχνίδι της απόκτησής του έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για να μπουν οι Άρσεναλ, Τσέλσι, Τότεναμ και Νιούκαστλ, με τα τελευταία ρεπορτάζ ωστόσο να αναφέρουν πως η "Μπάρσα" έχει άλλη ομάδα στο μυαλό της για να έρθει σε συμφωνία.

Barcelona forward Philippe Coutinho gestures after scoring his side's third goal during the Champions League quarterfinal, second leg, soccer match between FC Barcelona and Manchester United at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, April 16, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona forward Philippe Coutinho gestures after scoring his side's third goal during the Champions League quarterfinal, second leg, soccer match between FC Barcelona and Manchester United at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, April 16, 2019. (AP Photo/Joan Monfort) AP PHOTO/JOAN MONFORT

αγγλικά και ισπανικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν πως οι Καταλανοί δίνουν στην Έβερτον τον 28χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό με τη μορφή δανεισμού για τη νέα σεζόν, ενώ την ίδια ώρα προσφέρονται να καλύψουν το 1/3 του μισθού του για να προχωρήσει το deal.

Σημειώνεται δε πως ο Κουτίνιο -για τον οποίο η "Μπάρσα" πλήρωσε 142.000.000 λίρες στην Λίβερπουλ τον Ιανουάριο του 2018 κάνοντάς τον τον τρίτο πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία της- έχει μάνατζερ τον Κία Γιοραμπιάν, που φέρεται να είναι πολύ στενός φίλος με τον νυν ιδιοκτήτη των "ζαχαρωτών", Φαρχάν Μοσίρι, γεγονός που ευνοεί την επίτευξη του deal μεταξύ των δύο συλλόγων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ