ΑΓΓΛΙΑ

Η εξήγηση του Ντιν της Έβερτον για το tattoo "Ι will never walk alone"

New Everton signing Lucas Digne poses for a photo after a press conference at USM Finch Farm, Liverpool, England, Friday, Aug. 3, 2018.  France left back Lucas Digne has joined Everton from Barcelona as the second signing of recently hired manager Marco Silva. (Eleanor Crooks/PA via AP)
Ντιν ELEANOR CROOKS/PA VIA AP

Το τατουάζ "Ι will never walk alone" που παραπέμπει στη Λίβερπουλ και το οποίο έχει χτυπήσει στο στέρνο του ο Λικά Ντιν, ο οποίος υπέγραψε στην Έβερτον, προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις. Η απάντηση του Γάλλου μπακ.

Ο Λικά Ντιν υπέγραψε στην Έβερτον τετραετές συμβόλαιο, προερχόμενος από τη Μπαρτσελόνα. Οι φίλοι των "ζαχαρωτών", λίγο μετά την ανακοίνωση, δεν άργησαν να ανακαλύψουν το tattoo που έχει "χτυπήσει" στο στέρνο του το νέο μεταγραφικό απόκτημα, που φέρνει στο μυαλό τη μισητή συμπολίτισσα Λίβερπουλ.

Ο Γάλλος αριστερός μπακ έχει... χαράξει στο σώμα του το "Ι will never walk alone", το οποίο όταν έγινε αντιληπτό από τους οπαδούς της Έβερτον, άρχισαν το... κράξιμο για το νέο απόκτημα της ομάδας τους. Τα σχόλια σε instagram και twitter έδιναν και έπαιρναν μέχρι που ο 25χρονος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις.

Την Παρασκευή (3/8) ο Ντιν παρουσιάστηκε ως νέος παίκτης της Έβερτον και μεταξύ άλλων σχολίασε το τατουάζ του που προκάλεσε αντιδράσεις. Η απάντησή του: "Το τατουάζ μου δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο. Έχω πει δύο φορές όχι στη Λίβερπουλ. Είμαι μπλε". Τα συμπεράσματα δικά σας...

Η εξήγηση του Ντιν της Έβερτον για το tattoo "Ι will never walk alone"

Η Έβετον αγόρασε τον Ντιν από τη Μπαρτσελόνα 20 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, οι Άγγλοι θα καταβάλουν στους Καταλανούς άλλο 1.500.000 ευρώ σε περίπτωση επίτευξης συγκεκριμένων στόχων από τον Ντιν.

Το συμβόλαιο συνεργασίας του με την Έβερτον είναι τετραετούς διάρκειας. Υπενθυμίζεται ότι οι "μπλαουγκράνα" τον απέκτησαν από την Παρί Σεν-Ζερμέν το 2016 αντί 16.500.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Eleanor Crooks/PA via AP

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ