ΑΓΓΛΙΑ

Γουλβς: Στο στόχαστρο της Νάπολι ο Ζότα

Wolverhampton Wanderers' Diogo Jota, center left, celebrates scoring his side's second goal of the game with teammate Matt Doherty during the English Premier League soccer match between Tottenham and Wolverhampton Wanderers at the Tottenham Hotspur Stadium, London, Sunday, March 1, 2020. (Bradley Collyer/PA via AP)
Wolverhampton Wanderers' Diogo Jota, center left, celebrates scoring his side's second goal of the game with teammate Matt Doherty during the English Premier League soccer match between Tottenham and Wolverhampton Wanderers at the Tottenham Hotspur Stadium, London, Sunday, March 1, 2020. (Bradley Collyer/PA via AP) BRADLEY COLLYER/PA VIA AP

Ο Ντιόγκό Ζότα έχει συμβόλαιο με την Γουλβς μέχρι το 2022 όμως αυτό δεν εμπόδίζει την Νάπολι να τον έχει βάλει στο μάτι, με τους παρτενοπέι να εντυπωσιάζεται από την άκρως παραγωγική σεζόν που διανύει.

Η Γουλβς πραγματοποιεί φέτος εξαιρετική πορεία σε όλα τα μέτωπα, καθώς την ώρα που παλεύει για την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Europa League (έχει αντίπαλο τον Ολυμπιακό) διεκδικεί και την είσοδό της στο νέο Champions League μέσω της κατάληψης της 4ης θέσης της βαθμολογίας και ένας από τους παίκτες πάνω στους οποίους ποντάρει πολλά ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο είναι ο Ντιόγκο Ζότα.

Ο Πορτογάλος δεν είναι απλά το στήριγμα του Χιμένες στην επίθεση των λύκων αλλά έχει εξελιχτεί σε έναν μόνιμο πονοκέφαλο για όλους τους αντιπάλους της αγγλικής ομάδας τη φετινή σεζόν και τα νούμερά του το αποδεικνύουν: 15 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις μετράει τη φετινή σεζόν ενώ έχει και δύο χατ-τρικ στο Europa League απέναντι σε Μπεσίκτας και Εσπανιόλ.

Το καλοκαίρι του 2018 η Γουλβς έδωσε 14.000.000 ευρώ στην Ατλέτικο Μαδρίτης για να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή και του έκανε συμβόλαιο μέχρι το 2022, ωστόσο είναι άγνωστο αν θα καταφέρει να τον κρατήσει μέχρι τότε.

Και αυτό γιατί ο παίκτης έχει μπει στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, με ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον τσεκάρουν διά ζώσης στο ματς με την Εσπανιόλ ενώ στο παιχνίδι της απόκτησής του ενδέχεται να μπει και η Νάπολι.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει με δημοσίευμά της η Corriere dello Sport, με την ιταλική εφημερίδα να αναφέρει πως είναι στη λίστα του αθλητικού διευθυντή των παρτενοπέι, Κριστιάνο Τζουντόλι, στην προσπάθειά του να βρει έναν παίκτη που θα κάνει ακόμα πιο δυνατή την ομάδα του ιταλικού Νότου στη γραμμή κρούσης της.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ