ΑΓΓΛΙΑ

Γκασκόιν:"Μόνο αν πέθαινα θα περνούσε ο πόνος"

Γκασκόιν:"Μόνο αν πέθαινα θα περνούσε ο πόνος"
© ITV

Ο Πολ Γκασκόιν αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο ντοκιμαντέρ του ITV όπου για τρεις μήνες η κάμερα κατέγραφε κάθε κίνηση του. Ο παλαίμαχος άσος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να βρεθεί ξανά στη δίνη του αλκοολισμού.

Ο "Γκάζα" παραδέχθηκε πως ανησυχεί για την ζωή του, καθώς δεν έχει αποφύγει οριστικά τον κίνδυνο λόγω του εθισμού του στο αλκοόλ.

Ο Άγγλος πρώην παίκτης της Τότεναμ δηλώνει πλέον εθισμένος στα γλυκά, ενώ ξοδεύει περίπου 1000 λίρες τον χρόνο για αντιρυτιδικές ενέσεις.

Ο συνεργείο του ITV ακολούθησε τον Πολ Γκασκόιν για τρεις μήνες μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ στην Αγγλία.

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού νοσηλεύτηκε σε κλινική απεξάρτησης από το αλκοόλ." Θυμάμαι ελάχιστα από την τρίτη μέρα και μετά όταν κάποιος είπε 'δεν νομίζω ο τύπος να τα καταφέρει'", τόνισε ο 47χρονος πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής για να συμπληρώσει:

"Ελπίζω να μην πεθάνω από το αλκοόλ, κανείς δεν θα δείξει κατανόηση επειδή έχω προειδοποιηθεί. Τουλάχιστον ξέρω πως αν πεθάνω λόγω του εθισμού μου δεν θα ήταν συνέχεια επίπονο.

Ο πόνος είναι σαν να ξέρω πως ίσως στο μέλλον πιω ξανά".

Στο συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ, το οποίο θα προβληθεί αύριο μεταξύ άλλων μιλούν οι γονείς του Γκασκόιν, η πρώην σύζυγος του Σέριλ αλλά και τα παιδιά του Ρέγκαν και Μπιάνκα.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ